reklama
8Ania8
Fanka BB :)
Oczywiście, że możesz!!! Tak się właśnie zastanawiałam jaki termin bo u mnie jest 9t6d i termin mam na 10.10Prenatalne 19.03, termin najpierw był 3.10, a teraz 28.09, ale już tu z Wami zostanę jak mogę [emoji8]
Anna_87
haha no niewiele więcej [emoji23][emoji23] 164 ale wage zawsze mam ok 53kg i chuda nie jestem [emoji6] ostatnie lata i brak ćwiczeń zrobily swoje [emoji38]
To ile Ty masz wzrostu? 150 cm? [emoji6][emoji41]
Moja waga stoi w miejscu.
Spodnie dopinam na siłę.
Usiąść w zapiętych, nie usiądę.
Anna_87
ja jak przez weekend nie miałam to az nie wiedziałam co robić a tu znowu to samo...
skąd to sie bierze ze w jednej ciazy nic a w drugiej non stop [emoji44][emoji33]
skąd to sie bierze ze w jednej ciazy nic a w drugiej non stop [emoji44][emoji33]
Jak tak pochwaliłam brak mdłości, że chyba za karę powróciły...
PaulinaRP
Jesteś szczupła. Ja mam 161 i waże dokładnie tyle samo,co Ty 53kg i moje wszystkie ciuchy to S...tzn tyle wazylam przed ciaza, Bo teraz mam wilczy apetyt i już mam prawie 1,5kg na plusiehaha no niewiele więcej [emoji23][emoji23] 164 ale wage zawsze mam ok 53kg i chuda nie jestem [emoji6] ostatnie lata i brak ćwiczeń zrobily swoje [emoji38]
To Wy szczuplutkie, ja zaliczam się do sumoJesteś szczupła. Ja mam 161 i waże dokładnie tyle samo,co Ty 53kg i moje wszystkie ciuchy to S...tzn tyle wazylam przed ciaza, Bo teraz mam wilczy apetyt i już mam prawie 1,5kg na plusiena szczęście dużo z tego poszło w cycki
ale zamierzam się trochę ogarnąć z wagą
![]()
PaulinaRP
Ja zawsze wagę trzymałam, ale teraz nawet mdłości mnie nie powstrzymaly przed jedzeniemTo Wy szczuplutkie, ja zaliczam się do sumo(po 3 ciąży chormony i cukier mi się rozlegulowały) waga ciągle rosła przez 3 lata ale teraz w ciąży łatwiej mi utrzymać wagę w miejscu (ciekawe jak długo
)
maryliese
Ja zrzuciłam pół kilo [emoji2368]Dziewczyny czy któraś z Was jeszcze nic nie przytyła?
maryliese
To ile Ty masz wzrostu? 150 cm? [emoji6][emoji41]
Moja waga stoi w miejscu.
Spodnie dopinam na siłę.
Usiąść w zapiętych, nie usiądę.
Ja mam 150 proszę nie wyśmiewać. Ditta ty się tak będziesz męczyć w normalnych portkach czy planujesz zakup ciążowych?
reklama
Dziewczyny mam pytanie czy bolą Was plecy? Mnie od wczoraj zaczął pobolewac brzuch i plecy. Nie pamiętam jak to było w poprzedniej ciąży czy to normalne czy może coś zlego się dzieje.
Od poniedziałku idę na l4, nie będę ryzykować. W pracy ciągle gadają o tym wirusie i się nakrecają a ja już mam dosyć tego wysłuchiwania. Posiedzę z synkiem w domu i odpocznę.
Od poniedziałku idę na l4, nie będę ryzykować. W pracy ciągle gadają o tym wirusie i się nakrecają a ja już mam dosyć tego wysłuchiwania. Posiedzę z synkiem w domu i odpocznę.