Ale czad! To który tydzień, że już lekarz płeć określił?Jestem po wizycie. Wszystko w najlepszym porządku. Na 80% będę dziewczynką![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale czad! To który tydzień, że już lekarz płeć określił?Jestem po wizycie. Wszystko w najlepszym porządku. Na 80% będę dziewczynką![]()
Mam nadzieję,że nic się nie zmieni,bo dziewczynka ,to nasze marzenieAle czad! To który tydzień, że już lekarz płeć określił?
Ja ze względu na obecną sytuację jestem na zwolnieniu od czwartku, bo takto pewnie musiała bym chodzić chociaż nie wiem w sumie, ale czuję się bezpieczniej nie mając styczności z klientamiIdziecie jutro do pracy normalnie? Mi szef napisal ze mam nie przychodzić do odwołania (jestem jego sekretarka) on tez nie bedzie pracował (wiek wyższego ryzyka) . Pozostali pracownicy zdalnie.
A nifty robisz dla świętego spokoju czy masz jakieś wskazania? [emoji4] Również robiła test z wolnego DNAMelduję dobre wieści po wizycie u gin![]()
Mały człowiek ma 1,84cm, widać było głowkę, brzuszek, rączki i nóżki
wiek z USG 8w2d, wiek z OM 8w2d
za równe 2 tygodnie idę na NIFTY PRO, za równy miesiąc USG genetyczne![]()
Usg (wykonane przez specjalistę) to 60% informacji na temat zdrowia dziecka. Ja robiłam usg genetyczne, potem pappe i na końcu test z wolnego DNAAle usg nie wykrywa wszystkiego i nie dostarcza takich informacji jak testy NIPT badające DNA dziecka.
Mi dokładnie w 12 +3 powiedział że skłania się ku dziewczynce i faktycznie będzie dziewczynka80% to nie gwarancja,ze tak będzie, ale doktor powiedział,że to ,co jest, to wygląda na damskie narządy [emoji6]. Jestem w 11 tygodniu.
A nifty robisz dla świętego spokoju czy masz jakieś wskazania? [emoji4] Również robiła test z wolnego DNA![]()
Wow jakie piękne zdjecie❤ który masz tydzień?Właśnie prywatna i to mnie dziwi bo jesteśmy umawiane na godziny wiec nie ma tloku na korytarzu..
U mnie w pierwszej ciąży dobrze po 20 tygodniu się dowiedzieliśmy bo ciągle się odwracalaMi dokładnie w 12 +3 powiedział że skłania się ku dziewczynce i faktycznie będzie dziewczynka![]()
Wow gratuluję, a który masz teraz tydzień? Ty masz termin na październik?Mi dokładnie w 12 +3 powiedział że skłania się ku dziewczynce i faktycznie będzie dziewczynka![]()