Karolina*87
Fanka BB :)
W ogole to mnie zaatakował wielki pająk, zawał jak nic.. i oczywiscie jak sama w domu jestem.. taka ze mnie odważna broń przy dupie nosze, a pająków sie boje [emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W ogole to mnie zaatakował wielki pająk, zawał jak nic.. i oczywiscie jak sama w domu jestem.. taka ze mnie odważna broń przy dupie nosze, a pająków sie boje [emoji7]
Ajj wspolczuje. Ja mam taką nature ze męcze poki nie wyrzuci z siebie wszystkiego bo lubie wiedziec na czym stoje..ale to mogloby podejsc pod nękanie [emoji14] dusze poki nie wydusze![]()
Rany nienawidzę pająków...W ogole to mnie zaatakował wielki pająk, zawał jak nic.. i oczywiscie jak sama w domu jestem.. taka ze mnie odważna broń przy dupie nosze, a pająków sie boje [emoji7]
Rudaa nie ma sensu... zmęczyło mnie to wszystko. Ulało się.
Ooo pani... mi na same czytanie o tym slabo sie zrobilo![]()
Ja się mało co udzielam ostatnio bo się boje ze cos napisze i ochrzan dostane od dwóch w sumie osób .nie ma co sie baćdobrze ze ktoś reaguje i zwraca uwagę bo nieodpowiednie wyraźnie moze kogoś urazić, ja ten post przeczytałam ale zostawilam bez komentarza... a z 2 strony szkoda ze na grupie wysylamy na siebie zgloszenia..
Ulewac to sie zacznie w pazdzierniku![]()
Kochana ja przeczytałam wszystkie książki obejrzałam wszystkie części.... Więc spokojnie tylko no co za dużo to niezdrowo w kazda przerwę miedzy sezonami nowości gdzieś to leci....Ej no ja pokolenie Harrego jestem prosze się nie smiac [emoji23]
O rany..... Daruj błagamChcesz zdjęcie zwlok bo beda tak lezec bo ja sie boje go podniesc jeszcze zmartwychwstanie..