reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam..
U nas dzisiaj leje,,ale cieplo,,jutro do domu jedziemy,,mielismy zosatc dzien dluzej,,ale po co jak pada,,nie ma sensu..
Teraz mazspi,maly u ciocia,a ja na bB raz dwa,hheee
Dostalam wczoraj @ jak bylismy w Aquaparku,,ale luzik...fajnie bylo..

reklama
I znow smutny dzien a przyznam szczerze ze za bratem tak nie plakalam jak teraz za Majeczka!!!!!! Ona zmarla! Dlaczego!Widze ja przed oczami choc znam ja tylko z tego forum i kilku zdjec.........nie moge pisac............
o Boże,,szok,,biedulka,,,jeju,,jestem myslami zjej rodzinka,,,azmi ciarki przeszly,,a łzy same do oczu....:-:)-(

ania138 - gratuluję sukcesu butelkowego ;-)
Nie dziękuję żeby nie zapeszyć ;-)

Dzień dobry.

Druga dolna czwórka synka dała nam w nocy nieźle popalić... :dry:
Och współczuję, jak ja pomyślę że to wszystko jeszcze przed mną :dry:

I znow smutny dzien a przyznam szczerze ze za bratem tak nie plakalam jak teraz za Majeczka!!!!!! Ona zmarla! Dlaczego!Widze ja przed oczami choc znam ja tylko z tego forum i kilku zdjec.........nie moge pisac............
tragedia, nie wiem co napisać, :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

mamajuli - brawa dla córci, fajnie że tak szybko zaskoczyła o co chodzi z nocnikiem :tak:

ewcia szkoda że @ dostałaś ale skoro było fajnie to super :tak:

dzień dobry, chociaż trudno powiedzieć że dobry :-(
Mój Mariusz ma dzisiaj imieniny i muszę posprzątać i zrobić jakieś słodkości, ale mi się nie chce :dry:
A jeszcze wczoraj przylazła teściowa jeszcze nie do końca zdrowa :dry:, i gadu gadu i jej przypomniałam że jutro jej synek ma imieniny bo tak to by zapomniała :sorry2:.
Oczywiście ja M wrócił z pracy to mu powiedziałam że gdyby nie ja to mamusia by nie przyszła :tak::-D, a co niech wie

dzień dobry, chociaż trudno powiedzieć że dobry :-(
Mój Mariusz ma dzisiaj imieniny i muszę posprzątać i zrobić jakieś słodkości, ale mi się nie chce :dry:
A jeszcze wczoraj przylazła teściowa jeszcze nie do końca zdrowa :dry:, i gadu gadu i jej przypomniałam że jutro jej synek ma imieniny bo tak to by zapomniała :sorry2:.
Oczywiście ja M wrócił z pracy to mu powiedziałam że gdyby nie ja to mamusia by nie przyszła :tak::-D, a co niech wie
Mój mąż też Mariusz i też ma dziś imieniny:tak:My razem będziemy świętować:-)Też muszę jakieś słodkości zrobić,,,ale tak myślę ze chyba kupię

Nic mi sie nie chce...taka wiadomość od rana....i ta pogoda do banii,,,,

Serce pęka z żalu..Boże co muszą przeżywac jej rodzice...Świat nie jest sprawiedliwy...Takie tragedie uświadamiaja jak kruche jest zycie nszych maleństw...:frown::frown::frown::frown::frown::frown::frown::frown::frown::frown:

reklama
Do góry