reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Wczoraj mnie tu nie było [emoji6] a widzę, że jedna z koleżanek ostro się na mnie zafiksowała.
Cieszy mnie jednak, że poza mną są osoby, które nie obawiają się wyrażać swojego zdania.

Ruda, nie szalej z tym regulaminem.
Wiem, że bycie moderatorem daje pozorne poczucie władzy i często kusi, ale szanujmy się.
Jesteśmy dorosłe i tematy też będą "dorosłe". Takie jest po prostu życie.

A słowem wyjaśnienia.
Jestem osobą bardzo liberalną.
Żydofilka (nie zoofilka [emoji16]) od zawsze, przyjaciółka środowisk LGBQT oraz przeciwniczka KK. I nawet nie chodzi o samą instytucję KK a personel naziemny.
P.S. Moja Babcia jest mocno religijna, choć ani nie jest zwolenniczką PiSiorów ani moherowym beretem.
Szanuję to. Jest w swej wierze delikatna i nic nie narzuca.
Mam dużo znajomych innowierców, którzy pochodzą z różnych krajów.
I mimo to rozmawiamy o wszystkim i nikt nie trzaska drzwiami [emoji6]

Żenują mnie kłamliwe pikiety pro-life oraz indoktrynacja religijna.
Jestem za wolnym wyborem i prawem do aborcji.
Nie miałam ślubu kościelnego a dzieci nigdy nie były i nie będą ochrzczone.

Mogę być czarną owcą tego forumowego stada [emoji4]

Miłego poniedziałku.
O widzę że masz identyczne poglądy jak ja oprócz LGBT bo tu nie wspieram:)

Piąteczka

Ja się zakochałam w wózkach :)
A masz już coś na oku? Ja oszalałam na punkcie nowych anexów, są piękne i wydają się funkcjonalne, ale na razie nie ma zbyt dużo opinii na ich temat bo nowość. Wiadomo, wszystko wyjdzie w praniu jak pojedzie się zobaczyć je na żywo, jeszcze wszystko może się odwidzieć 😊

Bardzo fajne są te torby ze skip hop. Też na nie zerkałam, fajna kolorystyka i funkcjonalność. Podobają mi się ;)
Wcześniej używałam takiej zwykłej dołączonej do wózka, ale już jest zniszczona ;) A dziś jakoś trafiłam na tą, widzę że ma super opinie i jeszcze znośna cenę , więc pewnie przy niej zostanę ☺️

reklama
Nasza zniszczona po 8 latach ale po dzis dzien zdarza mi sie corke w nia spakowac jak jedzie do ojca [emoji23] pakowna jest jak diabli wiec dalej w obiegu :)
Wcześniej używałam takiej zwykłej dołączonej do wózka, ale już jest zniszczona ;) A dziś jakoś trafiłam na tą, widzę że ma super opinie i jeszcze znośna cenę , więc pewnie przy niej zostanę [emoji3526]

Do góry