reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Dziewczyny i mojemu Grzesiowi pocą sie stópki i rączki:tak:A nie jest za ciepło ubierany bo w domku jest ciepło.Ja sobie jeszcze nie wyobrażam że mogę go na tak długo zostawić.Ale jak będzie trzeba to nie będzie innego wyjścia:tak:

Boże jakie to życie jest nie sprawiedliwe ,tak mała kruszynka Maja w swoim króciutkim życiu zaznała tyle bólu i cierpienia.
Nie potrafię tego pojąć DLACZEGO???????
Patrzę na śpiącego synka i rycząc głaszczę go po główce (to nic że zaraz się zbudzi-przytulę go)nie wyobrażam sobie życia bez Niego ani siebie w takiej sytuacji.
Jak bardzo muszą cierpieć teraz rodzice? Czy coś zdoła je podnieś po takiej stracie?
Może to nie jest miejsce na moje smutki bo na pewno każdej z Was jest smutno,ale musiałam napisać o swoich odczuciach.
Jak to boli,Ona tak bardzo chciała żyć.

Boże jakie to życie jest nie sprawiedliwe ,tak mała kruszynka Maja w swoim króciutkim życiu zaznała tyle bólu i cierpienia.
Nie potrafię tego pojąć DLACZEGO???????
Patrzę na śpiącego synka i rycząc głaszczę go po główce (to nic że zaraz się zbudzi-przytulę go)nie wyobrażam sobie życia bez Niego ani siebie w takiej sytuacji.
Jak bardzo muszą cierpieć teraz rodzice? Czy coś zdoła je podnieś po takiej stracie?
Może to nie jest miejsce na moje smutki bo na pewno każdej z Was jest smutno,ale musiałam napisać o swoich odczuciach.
Jak to boli,Ona tak bardzo chciała żyć.
W takich chwilach, przy okazji takich sytuacji uswiadamiamy sobie ile mamy szczescia...
(ja tez sie poryczalam...)

Hej Dziewczyny moja Milenka od 2 tygodni jakoś przechodzi okres piszczenia już mi uszy więdną ha ha a dzisiaj doszło jej jeszcze takie buczenie yyyyyyyyyyyyy wasze dzieciaczki też chcą was ogłuszyć?

Mój Grzes ma takie momenty:tak:bawi się swoim głosem jak tylko zauważył że może go zmieniać.Najlepiej wychodzi mu zabawa literą A:-DDochodzi do tego jeszcze właśnie yyyyy,pfff,buuu z palcami w buzi:-DA jak leci jakaś piosenka która mu się spodoba to śpiewa :szok:

o tak, u mnie to samo, piski niemiłosierne :-) mój synek przemieszcza się po pokoju za pomocą podnoszenia pupki niczym sprężynka, przewraca się na boki lekko i tak się rusza, ale narazie nie przewraca sie na brzuszek sam ... kombinator. I chyba podobnie jak Karolinka wkrótce stanie bo wykorzystuje ku temu każdą okazje jak jest na rękach ;-)

Witam !!

Co slychac u Was Mamusie ostatnio cos cicho sie zrobilo ??

U Nas Ok Mala rosnie i zrobila sie lekka rozrabiaka .

Wklejam kilka zdjec na watku ze zdjeciami , wklejajcie Maluszki pokazcie co potrafia , pozdrawiam serdecznie papa

reklama
Do góry