Martaa24
Fanka BB :)
CiążoweTesty owulacyjne czy ciążowe pozytywne?
Mierzysz dalej temperaturę? Jeśli tak to pokaż teraz jak wygląda wykresna dłuższej obserwacji wszystko lepiej widać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
CiążoweTesty owulacyjne czy ciążowe pozytywne?
Mierzysz dalej temperaturę? Jeśli tak to pokaż teraz jak wygląda wykresna dłuższej obserwacji wszystko lepiej widać
Wszystko spoko, ale gdzie fotka testu?Ciążowemierzyłam jeszcze kilka razy temperaturę, ale to już nie ma znaczenia, bo biorę luteinę od 16 dnia, więc interesowała mnie głównie ta pierwsza połowa cyklu. Nawet nie miałabym czego pokazać do jakiejś analizy, bo poroniłam pod koniec grudnia, w styczniu dochodziłam do siebie i miałam duży rozpierdziel w hormonach, w temperaturze, a cykl w lutym też miałam bardzo nierówny z temperaturą, bo byłam w delegacji za granicą i był przestawiony czas, musiałam wstawać do pracy o różnych godzinach.. tak naprawdę dopiero ten w marcu był pierwszy normalny i regularny od czasu straty ciąży i zdaje się, że ostatni
![]()
Wow!! No teraz to już oficjalne gratulacje! Już kiedyś pisałam..nie pomyślałabym, że dwie kreseczki "obcych" mi dziewczyn mogą sprawić tyle radościA bo jakos tak nie chciałam wrzucać zdjęcia
Musiałam oczywiscie zrobić dwa testy bo jednemu nie uwierzyłam![]()
DziękujęWow!! No teraz to już oficjalne gratulacje! Już kiedyś pisałam..nie pomyślałabym, że dwie kreseczki "obcych" mi dziewczyn mogą sprawić tyle radości![]()
No właśnie.. Przyznać się.. Którym pomogła ta ogórkowa?![]()
Rozumiem, o czym piszesz. U mnie czasem też jest smutek przez radość.. Ale jednak radość przewyższaDziękuję
Ja różne odczucia miałam co do pozytywnych testów innych dziewczyn, chyba zależnie od stanu w jakim byłam albo potrafiłam sie bardzo cieszyć, bo wiedziałam też jak ta dziewczyna musi się czuć albo było mi przykro, że wszystkim tak wkoło się udaje, a mi nie. Ale tutaj raczej wszystkie się wspierają i cieszą, że inna zaciążyła![]()