reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dzieki Dziewczyny za wsparcie... na 8kwietnia mam wizyte.. wtedy juz moze cis bedzie widac bo ostatnia @ mialam 15 lutego.. ale byla dziwna bo skapa i trwala 2 dni.. ale u mnie to byla zazwyczaj norma. Zdziwilam sie tylko teraz ze po Duphastonie nie dostalam okresu tylko plamienia... Mam jeszcze 10 tabletek to bede je brac bo zawsze mialam niski
A jak tam @Smerfetka94 ??
A może jesteś już z ciążą dalej niż myślisz a tamto plamienie to nie była @, kto wie! :) Ja mam 7 kwietnia prenatalne, to będę pamiętała o Twojej wizycie dzien później, trzymamy kciuki i będziemy czekać na info :D

A może jesteś już z ciążą dalej niż myślisz a tamto plamienie to nie była @, kto wie! :) Ja mam 7 kwietnia prenatalne, to będę pamiętała o Twojej wizycie dzien później, trzymamy kciuki i będziemy czekać na info :D

Może... kto wie... ?? Bede dzwonic po labolatoriach moze jakies beda czynne..
Nigdy nie wierzyłam ze wrzuce tu kiedykolwiek zdjecie pozytywnego testu.. i to tego aptekarskiego Dr Max :-)

Może... kto wie... ?? Bede dzwonic po labolatoriach moze jakies beda czynne..
Nigdy nie wierzyłam ze wrzuce tu kiedykolwiek zdjecie pozytywnego testu.. i to tego aptekarskiego Dr Max :-)
To ja miałam tak samo! I też test najtańszy aptekarski tylko, że z DOZ 🤣 Ja zrobiłam ten test bo dziewczyny tutaj mi mówiły zrób w końcu zrób to mówię dobra to kupię najtańszy i zrobię! Położyłam go na podłodze, odwróciłam się do umywalki żeby umyć ręce, potem podeszłam do ręcznika wytrzec, odwracam się, patrzę (w głowie ciagle mówiąc, że nic z tego nie będzie), a tu dwie kreski! Ja byłam szoku! Pustka w głowie nagle taka, że nawet nie wiedziałam czy dwie kreski to dobrze 😂Jak zaczęłam plakać drzeć się krzyczeć „o boże o boże to niemożliwe”, chodzić w tę i we w tę, to nie było koñca 😂 Cała drżałam 😂 Nigdy tego nie zapomnę 😂

Mierzy ktoras temperature? Mierze elektrycznym pod jezykiem od 3 dni. 4/5 dni temu mialam owulacje. Czy to mozliwe ze przez te 3 dni mam caly czas 37.00? Bo widze ze dziewczyny roznie maja ale praktycznie codziennie inna a ja 3 dzien z rzedu mam rowno 37. Przed owulacja mierzylam tylko raz zeby sprawdzic termometr i bylo 36.7 nie mierzylam pozniej bo zapomnialam i mi sie 3 dni temu przypomnialo.
Pod jezykiem jest o tyle problematycznie, ze musisz mieszyc w dokladnie tym samym miejscu. bo np z lewej czy prawej strony moze sie roznic ;) No i warto to mierzyc codziennie przed wstaniem z lozka ;) bo kazde 30 min juz zmienia wartosc ;)

Pod jezykiem jest o tyle problematycznie, ze musisz mieszyc w dokladnie tym samym miejscu. bo np z lewej czy prawej strony moze sie roznic ;) No i warto to mierzyc codziennie przed wstaniem z lozka ;) bo kazde 30 min juz zmienia wartosc ;)
+ w zależności od termometru przy mierzeniu pod językiem zazwyczaj jest błąd max do iluś stopni. U mnie było aż do 2 stopni. Trzeba patrzeć zawsze na ulotce jaki może być ten margines błędu. Dla mnie wtedy mierzenie mija się z celem 🤷🏼‍♀️

+ w zależności od termometru przy mierzeniu pod językiem zazwyczaj jest błąd max do iluś stopni. U mnie było aż do 2 stopni. Trzeba patrzeć zawsze na ulotce jaki może być ten margines błędu. Dla mnie wtedy mierzenie mija się z celem 🤷🏼‍♀️
To przestane mierzyc. Mija sie to chyba z celem. Najwyzej zaopatrze sie w specjalny termometr owulacyjny w najblizszych miesiacach (jesli nie zajde oczywiscie 😅)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no jeszcze te z jednym miejscem po przecinku zaokraglaja ;) a jest roznica miecy 36,79 a 36,7 ;)

reklama
Do góry