Dareczka86
Fanka BB :)
Tak sie nazywa. Spacerówka zebraCo to znaczy "zebre"?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak sie nazywa. Spacerówka zebraCo to znaczy "zebre"?
@Tasza to chyba nazwa konkretnego rodzaju/modelu wózka, ale jak patrzę w google to nie mam pojęcia czemu to się tak nazywa![]()
Coś o tym wiemJaka piękna pogoda!! U Was także? Ciesze się że mieszkam w domku i mogę wyjść na ogródek bozamknieta w 4 ścianach chyba bym oszalała wraz z trzylatką![]()
Dziewczyny kciuki za dzisiejsze prenatalne [emoji110][emoji110]A o której?? Ja też dziś o 16 mam prenatalne [emoji6]
Ja też nie miałam żadnych dolegliwości a na każdym USG dziecię zdroweW ogóle zaczynam mieć schiza bo nie odczuwam jakichkolwiek symptomów ciąży i że w poniedziałek usłyszę złe wieści...
Serio, lepsza była pierwsza ciąża-za dużo nie wiedziałam i tak się nie denerwowalam.
Ale ogolnie wcale nie masz mdłości zawrotów ani nic? Zdarzają się też kobiety które żadnych objawów nie mają a ciąża się normalnie rozwijaW ogóle zaczynam mieć schiza bo nie odczuwam jakichkolwiek symptomów ciąży i że w poniedziałek usłyszę złe wieści...
Serio, lepsza była pierwsza ciąża-za dużo nie wiedziałam i tak się nie denerwowalam.