reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2020

Pytanie! Jaki macie nastrój w ciąży? Macie może zauważalna hustawke nastroju? Jesteście może bardziej poddenerwowane? Ja jestem strasznie nerwowa, w sekundę mi się w środku zagotowuje. Nie wiem, czy to przez hormony,czy ta kwarantanna tak mi bokiem wychodzi,czy może 2w1😉 zawsze należałam do raczej wybuchowych kobiet,ale teraz to jest jakiś Meksyk. 😉🙃
Miałam tak chwilowo w zeszłym tygodniu przez kilka dni :) Podminowana bardzo. Czasem mi się płakać chce ze wzruszenia. A tak to chyba nie widzę większej różnicy 🤷🏼‍♀️ Na pewno czuję się lepiej niż przy PMS 😂 Na razie bardzo delikatnie dziś mnie ćmi w podbrzuszu i pachwinach, dzidzia rośnie, odpoczywam 😊

reklama
Pytanie! Jaki macie nastrój w ciąży? Macie może zauważalna hustawke nastroju? Jesteście może bardziej poddenerwowane? Ja jestem strasznie nerwowa, w sekundę mi się w środku zagotowuje. Nie wiem, czy to przez hormony,czy ta kwarantanna tak mi bokiem wychodzi,czy może 2w1[emoji6] zawsze należałam do raczej wybuchowych kobiet,ale teraz to jest jakiś Meksyk. [emoji6][emoji854]

Ja za to zawsze oaza spokoju a teraz wystarczy sekunda żeby mnie wkur... nie na żarty! własna mama mówiła do mojego brata „dziecko! Nawet do niej nie dzwonię i ty lepiej nie dzwon!” Nie wiem jak to mozliwe, jak by wszystkie te lata teraz ze mnie uchodziły, aż sama się zaskakuje. Nie wkurza mnie tylko mąż i dwie przyjaciółki... Myśle, ze to musza być hormony- albo ciąża pokazuje jaka naprawdę jestem...... [emoji23]
Wzruszam się przy reklamach [emoji23]

Ja jestem marudna nie wiem jak oni to wytrzymują w domu
Pytanie! Jaki macie nastrój w ciąży? Macie może zauważalna hustawke nastroju? Jesteście może bardziej poddenerwowane? Ja jestem strasznie nerwowa, w sekundę mi się w środku zagotowuje. Nie wiem, czy to przez hormony,czy ta kwarantanna tak mi bokiem wychodzi,czy może 2w1[emoji6] zawsze należałam do raczej wybuchowych kobiet,ale teraz to jest jakiś Meksyk. [emoji6][emoji854]

Ale im mniej osób wie do pewnego momentu tym lepiej. Nie chciałam oznajmiać od razu, bo wiedziałam, że to nic pewnego.
Wszystko w swoim czasie [emoji4]
Teraz izolacja plus to, że zdarza mi się chodzić w zimowym płaszczu.
Jak opuszczę jaskinię to sąsiadki się zdziwią. Chłopa nie ma, ciąża jest [emoji16]

Dziewczyny, czy robicie sobie depilację intymną woskiem? Jestem fanką depilacji brazylijskiej. Korzystam z salonów Time for Wax, ale w obecnej sytuacji to awykonalne.
Jutro lekarz i muszę przeprosić się z maszynką [emoji849]
Toż to tortury! Ja miałam pare razy na faze depilatora elektrycznego ale ze łzami w oczach dochodziłam do kolan, powyżej rzadko się decydowałam, ale rwać na żywca tam?! To chyba wole wyglądac jak neandertalczyk 😂

Kolezanka opowiadała mi historię, jak depilatory elektryczne zaczęły się pojawiac na rynku. Kolezanka też zainwestowała. Pierwsza depilacja, włoski chyba już dość długie. Ładnie w łazience się przygotowała, przyłożyła depilator i... "Kur*a! Prąd mnie kopnął" podjęła próbę jeszcze z 2 razy i na tym zakończyła przygodę z depilatorem 😂

Ja nie znoszę tych włosów RWE co popadnie hihihi
Podziwiam hahah ja kupiłam trymer z końcówką odpowiednią do
Ja nie znoszę tych włosów RWE co popadnie hihihi
Hahaha jesteś odważna😄 ja kupiłam trymer z końcówką do miejsc intymnych resztę poprawiam maszynka. Wiadomo że nie ma takiego długotrwałego efektu ale haha ja się boje bólu a woskiem czy elektryczna maszynka to pewnie boli jak .....

No właśnie ja też się zastanawiam kiedy powiedzieć rodzinie... O poprzedniej ciąży powiedziałam w 6 TC bo nawet nie podejrzewałam że może się coś stać bo przecież w pierwszej wszystko książkowo i tydzień później niestety ciążę straciłam... Teraz chce poczekać do 12 TC żeby już było bezpiecznie chociaż w sumie to już sama nie wiem... Teraz trochę w ukryciu pomaga ta epidemia że się nie można spotykać w przeciwnym razie na pewno by się domyślili sami... Jednak przeciez kiedyś w końcu ta epidemia się skonczy hahah i sami zobaczą brzuszek[emoji1]
Ja powiedziałam po prenatalnych, więc 12+6. Powiedziałam tylko mamie ale to wiadomo że rozeszło się na dalszą rodzinę :D

reklama
Na dokładkę sama sobie wyrywam a gdzie nie dosięgam mąż mi pomaga. Oczywiście ze boli ale wolę to niż włosy
Podziwiam hahah ja kupiłam trymer z końcówką odpowiednią do
Hahaha jesteś odważna[emoji1] ja kupiłam trymer z końcówką do miejsc intymnych resztę poprawiam maszynka. Wiadomo że nie ma takiego długotrwałego efektu ale haha ja się boje bólu a woskiem czy elektryczna maszynka to pewnie boli jak .....

Do góry