reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny którym się pojawiły teraz dwie kreseczki, jakie macie objawy? Czy się koniec cyklu różnił od tego zwyczajnego? [emoji4]
Ja miałam takie uczucie rozpierania w podbrzuszu, czasem kłucie, tkliwe piersi (ale to miewałam i przed ciążą). No i takie przeczucie, że tym razem się udało :)

reklama
A może jesteś już z ciążą dalej niż myślisz a tamto plamienie to nie była @, kto wie! :) Ja mam 7 kwietnia prenatalne, to będę pamiętała o Twojej wizycie dzien później, trzymamy kciuki i będziemy czekać na info :D
Była tutaj dziewczyna, która miała normalną @ i dopiero brak kolejnej skłonił ją do zrobienia testu (jakoś w styczniu/lutym) i okazało się, że to już 8 tydzień ;).

Kiedy zaczęły Ci się takie okresowe bóle? U mnie też są i mnie to martwi bo mam wrażenie, że zaraz się krew poleje jak tak boli..

Wczoraj zrobilam test. Ale od srody tak mialam. Szczerze to w srode w pracy myslalam, ze za sekunde dostanę okres... Ale dzien pozniej zrobilam test i dwie kreski :)

Planowo okres mam miec za dwa dni, ale wlasnie zaczelam juz plamic, wiec cykl stracony. Jest mi przykro, okropnie sie poplakalam, bo tak bardzo liczylam, ze sie uda:( jeszcze dzisiaj jedna kolezanka wyslala mi zdjecie corki ktora urodzila dwa dni temu a druga poinformowala mnie, ze spodziewa sie dziecka. Mam okropnego dola:(:(

Planowo okres mam miec za dwa dni, ale wlasnie zaczelam juz plamic, wiec cykl stracony. Jest mi przykro, okropnie sie poplakalam, bo tak bardzo liczylam, ze sie uda:( jeszcze dzisiaj jedna kolezanka wyslala mi zdjecie corki ktora urodzila dwa dni temu a druga poinformowala mnie, ze spodziewa sie dziecka. Mam okropnego dola:(:(
Współczuję.. I myślę że wiem co czujesz.. Ja jakoś mimo starań i wiary że kiedyś się uda, to co miesiąc przed @ mam przeczucie ze nadejdzie jak zwykle.. A mimo to zawsze jest cholernie smutno i łzy lecą.

Tez sie dodalam :D ciekawe co powiedza. Jak sie rzeczywiście udało to wyślę tam zdjęcie :D
Chociaż... Mam 3 rodzenstwa... i oni mają samych chłopców... 7 chłopców. 😂 Chyba takie geny
Napisz nam potem co Ci powiedzą 😁
He to może będzie jedna dziewczyneczka 😉 a co byście chcieli?
Kiedy masz jakąś wizytę u lekarza?
Betę planujesz robić? 😉

Aj fatalnie! To takie niesprawiedliwe jak ta @ przyłazi :(. Też na nią czekam, także znamy ten ból.

Regeneruj siły i wracaj do nas.

To nigdy nie jest łatwe godzić i przyjąć na klatę kolejną... porażke.

Trzymaj się :(

reklama
Dziewczyny, wizyta w końcu się odbyła, chociaż tak ekspresowej nigdy nie miałam, a do tego przez brzuch, bo takie są ostatnio zalecenia: "tu jest zarodek, serduszko bije, na ten moment wszystko ok, może się pani wytrzeć" ;). FHR 160, z usg 6+0, chociaż obraz był tak niewyraźny, że nie jestem pewna czy dobrze zmierzyła, bo coś wysokie tetno jak na równe 6 tygodni. Teraz dopiero genetyczne, trudno będzie wytrzymać w niepewności ;).

Do góry