reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

O kurcze a ja myślałam, że tylko u mnie tak. Ja jestem 6 dni po owulacji i też cała lewa strona mi dokucza. Albo ćmi nad spojeniem łonowym trochę jak na @ albo jajnik właśnie :baffled:

Dziwne te nasze macice.

Ja zawsze w owu mialam spokój. Teraz wszystko czuje po tym clo.
Mnie przy biochemicznej tez kłuł jajnik z tym ze rwało mnie strasznie w pachwinie i udo az do kolana. Teraz tylko delikatne kłucia...i ta infekcja 😒 dlatego szczerze nie wiem czego sie spodziewac bo to moja 2 owulacja odkad skonczylam brac antykoncepcje. No ale sam fakt ze w tym 1 cyklu zaszlam licze ze i teraz szybko sie uda.

reklama
Ale mnie dziwne smaki biorą... dziś kabanoski a na zakupach chodził za mną barszczyk czerwony 😅 😅 😅

Wow, ale piękne grubaśne kreski!! Super!!

Ogromnie trzymam za ciebie kciuki, byś niemiała żadnych niemiłych niespodzianek :) Ja bym kombinowała z betką, ale to już Twoja decyzja :)

Piękne kreeeeeseeeeczki :)

@Piernik98
U mnie w sklepie jest sporo produtków nabiałowych bez laktozy i to w normalnych cenach co zwykłe :) Jogurciki naturalne, maślaneczki itp.
Aga to która gotuje barszcz? Za mną dwa dni już chodzi!

Ostatnia edycja:
Mnie tez kłuło cały czas, a teraz caly czas dol brzucha rwie jak na okres. A dwie kreski wyszly. Wiec moze cos w tym jest :)

Dzisiaj mi przyjaciolka napisala ze jest w ciazy 🤭 7 tydzien. 🤭
Kiedy zaczęły Ci się takie okresowe bóle? U mnie też są i mnie to martwi bo mam wrażenie, że zaraz się krew poleje jak tak boli..

O kurcze a ja myślałam, że tylko u mnie tak. Ja jestem 6 dni po owulacji i też cała lewa strona mi dokucza. Albo ćmi nad spojeniem łonowym trochę jak na @ albo jajnik właśnie :baffled:

Dziwne te nasze macice.

Ja zawsze w owu mialam spokój. Teraz wszystko czuje po tym clo.

A ty starałas się w końcu czy odpuściłas?

reklama
Może... kto wie... ?? Bede dzwonic po labolatoriach moze jakies beda czynne..
Nigdy nie wierzyłam ze wrzuce tu kiedykolwiek zdjecie pozytywnego testu.. i to tego aptekarskiego Dr Max :-)
Ja teraz nie wierzę, że kiedykolwiek wrzucę. U mnie okres 4 dzień, całodniowa praca zdalna, nic specjalnego, nudy na pudy ;) nawet Wam nie mam o czym pisać i zastanawiam sie, czy ja tu w ogóle na cokolwiek jestem potrzebna 🙈

Do góry