• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Za tydzień krew i usg 🥰 jedyne co to dziś malusko takiego jasno brązowego zobaczyłam jak aplikowałam luteinę. Mieszanka luteiny... Ale może to po implementacji co??
Brudzenia, plamienia i krwawienia tutaj miała spora część dziewczyn, nie zawsze to oznacza coś złego, ale jedno jest oewne- na pewno to wpływa na samopoczucie kobiety, która się po prostu zamartwia czy wszystko ok. Więc wiadomo że lepiej gdyby plamień nie było, no ale są i dopóki to nie żywa krew i dopóki nie ma bóli- no to jedyne co mozna to obserwować i się oszczędzać.

Dziewczyny czy w 2 trymestrze pobolewanie podbrzusza, jakies kłucie dalej wystepuje? Nie ze stale ale co jakiś czas...myslalam ze to w 1 trymestrze a w 2 juz nie ma takich odczuć. @Liliana87 ile Ty bierzesz teraz luteiny dopochwowej? Bo ja z 3x2 juz 3x1.

reklama
Dziewczyny, czy moglybyscie mi coś opowiedzieć o histeroskopii? Jak wygląda przygotowanie? Boli? Bierze się jakieś leki przed czy po?
Tydzień przed histero mam dostać zalecenia, ale już wolałabym się przygotować mentalnie [emoji16]
Ja miałam robiona trzy tygodnie temu, bez żadnych zaleceń wcześniej, bez znieczulenia, praktycznie bezbolesne badanie w trakcie, później delikatnie krwawiłam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry