reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2020

Rozumiem. Te tsh trzeba zbic bo to nie wróży nic dobrego. Nie chcę cię straszyć ale pisze tak jak jest. Ale wiem że będzie dobrze i zbijesz to tsh i będzie wszystko w porządku.

Dziewczyny też macie takie uczucie "pełności" w dole brzucha. Zaczyna mnie to martwić.

Tak wiem tez się martwię tym tsh ale mam hashimoto i biorę cały czas letrox 50 dziś wzielam jeszcze połówkę czyli 75 bo wierze ze każdy dzień jest tutaj cenny a mojemu gin chyba średnio mogę zaufać....

reklama
Tak wiem tez się martwię tym tsh ale mam hashimoto i biorę cały czas letrox 50 dziś wzielam jeszcze połówkę czyli 75 bo wierze ze każdy dzień jest tutaj cenny a mojemu gin chyba średnio mogę zaufać....
Ja też mam hashimoto niedoczynność. W styczniu miałam około 2.5 wynik a teraz to idę na kontrolne badania 15.04 a wyniki będą 22-23 kwiecień i też się boję jaki będzie wynik. A biorę dawkę leków dziennie 150

Fajnie ze tak mozesz napisac do ginekolog swojej i ci odpisze...ja niestety nie bede mogla na to liczyc
No widzialam po opiniach różnych kobiet, ze Pani doktor odpisuje zawsze i ze zawsze mozna na nia liczyc :)

Super że masz taką możliwość pisania do gin. [emoji4] Będziesz miała spokojna głowę

Mega mi się to spodobalo jak czytalam wlasnie opinie innych kobiet :) w dodatku w jej gabinecie jest cala sciana zdjec dzieci z podziękowaniami :)

No widzialam po opiniach różnych kobiet, ze Pani doktor odpisuje zawsze i ze zawsze mozna na nia liczyc :)

Mega mi się to spodobalo jak czytalam wlasnie opinie innych kobiet :) w dodatku w jej gabinecie jest cala sciana zdjec dzieci z podziękowaniami :)
Ja niestety aktualnie jestem zmuszona chodzic do innego ginekologa niz zamierzalam. Ale moze akurat bedzie jakis fajny. To facet qiec moj nazeczony jakis uprzedzony jest 😂 choc nie powiem 1 raz bedzie mi tam zaglądał inny mężczyzna 🤣🤣🤣 ogolnie chcialam isc do prywatnego ale...100/130€ za wizyte plus dwa razy tyle za badania to jednak mnie to przerosło w obecnej sytuacji. Nie powiem to spora suma jednak...

Co do witamin to mi pani doktor zaleciła te do brania

Załączniki

• 7E608F61-6EC1-40A3-9213-5003D7E981C2.png
    7E608F61-6EC1-40A3-9213-5003D7E981C2.png
    192,7 KB · Wyświetleń: 64
Ja niestety aktualnie jestem zmuszona chodzic do innego ginekologa niz zamierzalam. Ale moze akurat bedzie jakis fajny. To facet qiec moj nazeczony jakis uprzedzony jest [emoji23] choc nie powiem 1 raz bedzie mi tam zaglądał inny mężczyzna [emoji1787][emoji1787][emoji1787] ogolnie chcialam isc do prywatnego ale...100/130€ za wizyte plus dwa razy tyle za badania to jednak mnie to przerosło w obecnej sytuacji. Nie powiem to spora suma jednak...
Wiesz co zazdroszczę Ci ze masz możliwość w razie czego iść prywatnie choć suma jest duża jaka sobie wołają.

Ja nie mam niestety możliwości iść prywatnie chyba że lokopeda lub dietetyk[emoji23][emoji23] nawet jak zaproponowałam rodzinnemu że zapłacę za ta betę a on mi mówi że ja chce mu lapowke dac[emoji23] osioł jeden

Ja niestety aktualnie jestem zmuszona chodzic do innego ginekologa niz zamierzalam. Ale moze akurat bedzie jakis fajny. To facet qiec moj nazeczony jakis uprzedzony jest 😂 choc nie powiem 1 raz bedzie mi tam zaglądał inny mężczyzna 🤣🤣🤣 ogolnie chcialam isc do prywatnego ale...100/130€ za wizyte plus dwa razy tyle za badania to jednak mnie to przerosło w obecnej sytuacji. Nie powiem to spora suma jednak...
Jaka droga wizyta! 😱

Ja też mam hashimoto niedoczynność. W styczniu miałam około 2.5 wynik a teraz to idę na kontrolne badania 15.04 a wyniki będą 22-23 kwiecień i też się boję jaki będzie wynik. A biorę dawkę leków dziennie 150

O to duża dawkę bierzesz a powiedz mi jak zwiększalas dawki ? O 25 czy o 50 ? I np tydzień brałaś i zwiekszalas czy miesiąc np czy z dnia na dzień ?

reklama
Co do witamin to mi pani doktor zaleciła te do brania
Ja za granicą mieszkam wiec wlasnie mam problem z tym zeby kupic cos polecanego na forum 😔 a ja musze sprawdzic skład zanim cos kupie czy napewno moge. Ostatnio bylam po cos w aptece i pytalam czy napewno nie maja tego skladniku co nie moge powiedzieli mi ze tak, dalam prawie 20€ i po przeczytaniu ulotki okazuje sie ze nie moge no...lekarza tez nieraz sie o cos zapytam zeby bylo bez takich skladnikow to nawet nie wiedza

Do góry