młoda1994
Fanka BB :)
Nie jest omijany. Bez nerwów kochana.Rozumiem to, jednak zaden post o tsh nie przeszedl bez echaczuje ze jak ktos na razie nie ma takich problemów poprostu jest omijany... ale spoko. Dbajcie o siebie
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie jest omijany. Bez nerwów kochana.Rozumiem to, jednak zaden post o tsh nie przeszedl bez echaczuje ze jak ktos na razie nie ma takich problemów poprostu jest omijany... ale spoko. Dbajcie o siebie
![]()
Nie potwierdzałam owulacji, mam takie problemy z hormonami, tarczycą i prolaktyną, że od trzech cykli w moim organizmie zapanowała dyskoteka, a dodatkowo mając na uwadze sytuację na świecie w tym miesiącu postanowiliśmy się z narzeczonym zabezpieczać (imo kiepski moment na zajście) a tu taka niespodziankaWitamy[emoji4] wynika z tego ze jesteś w ciąży ale wczesnej. Może jest niska beta bo owulacja była później? Potwierdzałas jakimś sposobem owulacje? Kiedy wystąpiła?
Ja miałam ostatnia miesiączkę 24.01 a ciąża jest o połowę młodsza. Powinien być 11 tc a mam 7tc (owulacja musiała się odbyć się o wiele wiele później albo mimo braku miesiączki owu wystąpiła i ciąża jest).
Ja miałam kilka lat "dyskotekę" z hormonami. Doskonale wiem co czujesz. U mnie też ta ciąża to niespodzianka a raczej cud[emoji4]Nie potwierdzałam owulacji, mam takie problemy z hormonami, tarczycą i prolaktyną, że od trzech cykli w moim organizmie zapanowała dyskoteka, a dodatkowo mając na uwadze sytuację na świecie w tym miesiącu postanowiliśmy się z narzeczonym zabezpieczać (imo kiepski moment na zajście) a tu taka niespodzianka![]()
Dziękuję, uspokoiłyście mnie troszkę! czuję, że do jutra do 15:30 i tak będę siedzieć jak na szpilkach. Staram się nie nakręcać, bo wiadomo, że wszystko się może wydarzyć, ale gdzieś z tyłu głowy tli mi się iskierka..
O co ci chodzi wyjasnij bo przepatrzylam wlasnie twoje posty i kompletnie nie wiem co masz na mysli...Rozumiem to, jednak zaden post o tsh nie przeszedl bez echaczuje ze jak ktos na razie nie ma takich problemów poprostu jest omijany... ale spoko. Dbajcie o siebie
![]()
Kochana relax... Take IT easyRozumiem to, jednak zaden post o tsh nie przeszedl bez echaczuje ze jak ktos na razie nie ma takich problemów poprostu jest omijany... ale spoko. Dbajcie o siebie
![]()
O to ze napisalam wczesniej post i nikt nawet nie zaregowal ale odpisywane bylo na temat innyO co ci chodzi wyjasnij bo przepatrzylam wlasnie twoje posty i kompletnie nie wiem co masz na mysli...
Ish ja rozumiem, jednak tez chcialam podzielic swoimi obawami a zostalam zlanaKochana relax... Take IT easy
Niedługo będziemy wrzucać foty dzidzi, ubranek itp![]()
No to wyjasnij oczekiwalas ze co ci napiszemy? Jakaby moze nikt nie jest w takiej sytuacji jak ty, i nie ma przez to nic do powiedzenia to co ma ci napisac bo nie rozumiem? Jeden post pominiety i problem z niczego...mi tez nie odpisuje czasem ktos na post i nie mowie nic bo to norma ze ktos nie wie co napisac nie piszeO to ze napisalam wczesniej post i nikt nawet nie zaregowal ale odpisywane bylo na temat innyale jak juz powiedzialam spoko
nie pasuje tu bo teraz znowu zaczna sie pretensje bo zwrocilam uwage
Pewnie ze pasujesz bo tak jak my jesteś w ciazyO to ze napisalam wczesniej post i nikt nawet nie zaregowal ale odpisywane bylo na temat innyale jak juz powiedzialam spoko
nie pasuje tu bo teraz znowu zaczna sie pretensje bo zwrocilam uwage
Ja też zostalam zlana jeśli chodzi o depresję, lęki, psychotropy itp bo żadna z koleżanek nie cierpi na takie dolegliwości co jaIsh ja rozumiem, jednak tez chcialam podzielic swoimi obawami a zostalam zlanadopoki nie zwróciłam uwagi
![]()