Ragda
Fanka BB :)
Hmmm kojarzysz Buke z Muminków?
Oczywiście bez urazy![]()
My to porównujemy z taka wielka kula do turlania

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmmm kojarzysz Buke z Muminków?
Oczywiście bez urazy![]()
[emoji23][emoji23][emoji23]Napisze mu w uwagach przy doreczeniu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Mmy musimy jakiś osobny czat stworzyć czy coś bo zaspamujemy dziewczyny historiami o golebiach[emoji23][emoji23][emoji23]
Bylismy na weselu...znaczy wszystko rozegralo sie przed weselem jeszcze..przed kosciolem nawet. Podjechalismy do mojego kuzyna juz nie pamietam po co i tam mieli taką kostke z dziurami i tam sobie trawka rosła w tych dziurach i ja wylazłam z auta i nie patrzylam pod nogi i wszedl mi obcas w tą dziure...nie wiem czemu bylam przekonana ze to normalna kostka jest a nie takie cos i nie patrzylam pod nogiCo odwaliłaś w szpilach że źle wspominasz? Spowiadaj się tu[emoji23][emoji23]
Oo jaki wysoki@Piernik98 @młoda1994 czyli będziemy podobnie wygladalymałe kuleczki
Moj mąż ma 188cm wiec nawet szczudła mogę ubierac![]()
To nie było śmieszne wręcz szkoda się ciebie zrobiło bo kolana krew napewno bolało ale zdanie że cię mąż nie złapał mnie rozśmieszyło[emoji23][emoji23]Bylismy na weselu...znaczy wszystko rozegralo sie przed weselem jeszcze..przed kosciolem nawet. Podjechalismy do mojego kuzyna juz nie pamietam po co i tam mieli taką kostke z dziurami i tam sobie trawka rosła w tych dziurach i ja wylazłam z auta i nie patrzylam pod nogi i wszedl mi obcas w tą dziure...nie wiem czemu bylam przekonana ze to normalna kostka jest a nie takie cos i nie patrzylam pod nogi [emoji28] no i tak wyciełam orła ze oba kolana w krwi a ja sie dre do mojego ze mnie nie zlapal [emoji28] no i na weselu mialam na obu kolanach opatrunki [emoji16] i to tak przed kilkoma osobami ległam na tą ziemie...taki wstyd [emoji28]
Nie będzie trzeba ale jak już wszystkie grudniowki dojdą do nas i będziecie chętne to ja jestem za tym żeby zrobić wątek prywatny a wy co myślicie?Mmy musimy jakiś osobny czat stworzyć czy coś bo zaspamujemy dziewczyny historiami o golebiach [emoji23]
Mial sie mna przeciez opiekowacTo nie było śmieszne wręcz szkoda się ciebie zrobiło bo kolana krew napewno bolało ale zdanie że cię mąż nie złapał mnie rozśmieszyło[emoji23][emoji23]
O tak kuleczki. Jak wyobraze sobie siebie z brzuchem to z samej siebie się smieje[emoji23][emoji23]@Piernik98 @młoda1994 czyli będziemy podobnie wygladaly [emoji23] małe kuleczki [emoji23][emoji23]
Moj mąż ma 188cm wiec nawet szczudła mogę ubierac [emoji23][emoji2960]