reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witam was..
A ja wypoczelam zwiedizlam wsyztsko co trzeba ,na Słowacji byliśmy,no i na basenach,aqua parkach-mojemu synowi najbardziej to sie podobało z całej wycieczki,hehe
Zdjecia wkleje potem,bo bateryja naladowana,ale ja sprzatam,,wieczorkiem,,albo popoludniu..
Maz pojechal do tesciowej po miesko,bo jutro trzeba sloiczki robic,,jakies 30 mi zosatlo:baffled::baffled::baffled:...a kolo 16 idziemy do znjaomych na pepkowe,bo 3 dziekco im sie urodzilo 14 stycznia,,druga coreczka,,i dzisiaj ans zaprosili,,hmm,trzeba cos kupic,,

Ja ide umyc podlogi i zmykam do sklepu cos dla malej kupic i na obiadek tez...

Milego dnia...

reklama
A ja dziękuję za gratulacje :-)

Domyślam się jaki sajgon mnie czeka po porodzie ale damy rade . Jak nie my to kto? :-p

A wam kochane życzę każdej z osobna dwóch lokatorów pod serduszkiem. Niesamowite uczucie. A jak podrosną i zaczną kopać? To dopiero będzie wesoło :tak::-D

Witajcie dziewczynki, ja już w domciu. Kraków przepiękny, ja wypoczęta więc jest super. Później powklejam wam parę zdjęć.

Acha doczytałam tylko, że eliczek spodziewa się dzidziusia moje gratulacje:tak::-D

Wanilia_sky witaj z powrotem
Bastra oj ale cię wytrenują tym kopaniem. Od razu pokażą kto tu rządzi hihi

Bastra teraz kopią w brzuszku a potem na boisku....hihihi....

Wanilia Sky witaj.

Ewciu witaj.

Dorotko ja cały czas trzymam za ciebie kciuki.

Altoids przeszła wyskrobałam resztki mojej maści, ale teraz zjadłam pomarańcza i znowu swędzi mnie broda.:baffled::baffled::baffled: Kurcze ale ja muszę przecież jeść, bo z głodu umrę.

A ty jak się czujesz?:-D:-D:-D

Biedactwo moje, wypij tez sobie wapno rozpuszczalne, moze Ci pomoze.....a najlepiej to byc Ci zrobilo towarzystwo meza....ale to juz niedlugo Cie czeka....:-):-):-);-)

ja mam sie dobrze, nadal mam katar i gardlo boli, ale na szczescie goraczka odpuscila...no i wczoraj byly staranka, bo brzuszek bolal na owu, dlatego tez wczoraj malo mnie bylo na internecie, jak juz sie starac to na calego :-p...No jutro jeszcze poprawimy i bedziemy czekac...
a teraz siedze w pracy i mysle co zrobie na kolacje....
pozdrawaim Was kochane....

Witajcie dziewczynki, ja już w domciu. Kraków przepiękny, ja wypoczęta więc jest super. Później powklejam wam parę zdjęć.

Acha doczytałam tylko, że eliczek spodziewa się dzidziusia moje gratulacje:tak::-D

Wanila- witaj, ciesze sie ze jestes wypoczeta, i zadowolona z wycieczki. Krakow jest sliczny, jak dla mnie najpiekniejsze miasto w Polsce....Jak Twoje chlopaki przezyly ten czas bez Ciebie?:confused:

reklama
Witam was..
A ja wypoczelam zwiedizlam wsyztsko co trzeba ,na Słowacji byliśmy,no i na basenach,aqua parkach-mojemu synowi najbardziej to sie podobało z całej wycieczki,hehe
Zdjecia wkleje potem,bo bateryja naladowana,ale ja sprzatam,,wieczorkiem,,albo popoludniu..
Maz pojechal do tesciowej po miesko,bo jutro trzeba sloiczki robic,,jakies 30 mi zosatlo:baffled::baffled::baffled:...a kolo 16 idziemy do znjaomych na pepkowe,bo 3 dziekco im sie urodzilo 14 stycznia,,druga coreczka,,i dzisiaj ans zaprosili,,hmm,trzeba cos kupic,,

Ja ide umyc podlogi i zmykam do sklepu cos dla malej kupic i na obiadek tez...

Milego dnia...

Ewcia- i Ty wrocilas do nas z energia.....cos chyba z tego bedzie.... Fajnie ze odpoczelas, ale widze ze juz od razu po powrocie czekaja Cie sloiki, zakupy i sprzatanie....samo zycie...w koncu kobiety to matki, zony i kochanki...ale czy to nie urocze....

Do góry