reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2020

Hjkkk.h
Witaj 😊
Ja testy zrobilam w sobote ale mojemu facetowi dopiero wczoraj powiedzialam 😉 i narazie nikomu wiecej, mam obawy zeby juz powiedziec rodzinie, bo tez ostatnia ciaze stracilam 🙁 I corce tez jeszcze nie powiemy, przynajmniej taki jest zamiar, ale nie wiem ile wytrzymam.
U mnie wychodzi 20 grudnia 😉

Dziewczyny takie pytanko, nie mam jak zrobic Bety, Bo tutaj sie nie robi. Zrobilam juz 3 testy, jeden w sobote, potem w niedziele i dzis, myslalam ze kreseczka bedzie wyrazniejsza, ale na wszystkich testach jest taka blada 🤔 Czy to o czyms swiadczy, czy tylko te testy takie do dupy, bo zrobilam nawet test 6 dni przed spodziewana @ i wtedy nie wykryl niczego.
Ja powiedzialam od razu wszystkim. Ostatnia ciaze poronilam i bardzo mnie wspierali dlatego teraz trzymają kciuki i w razie czego wiem ze zostane otoczona takim samym wsparciem. Choc licze tylko na pozytywne zakonczenie :) co do bety...testami sie nie sugeruj mi w poprzedniej ciazy wlasnie biochemicznej kreska ciemniała i bum zaraz krwawienie 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ dlatego nawet nie sprawdzaj. Jak nie masz jak bety zrobic to pozostaje czekac na lekarza i tyle. 🥰

reklama
Witaj[emoji4]
Pozdrawiam[emoji4][emoji8]
Cześć Kobietki. Witam się nieśmiało. Nieśmiało ponieważ drugą ciąże straciłam w październiku zeszłego roku. Bardzo to przeżyłam .
W domu 1,5 roczny Synek Franek .
Dzisiaj zrobiłam test i wyszedł pozytywny. Czułam że chyba jestem w ciąży bo u mnie od razu mega senność się pojawia. Termin według okresu wychodzi mi na 22 grudnia. Ostatni okres miałam 15 marca.
Mam nadzieję że teraz będzie wszystko dobrze.
Proszę o przyjęcie , wsparcie i sama będę się starala mówić mądre rzeczy :)
Wszystkim nam życzę nudnych ciąż.
Chciałabym się nią cieszyć ale będzie długo jedynymi odbiorczyniami moich emocji. Prócz Męża długo nikt nie będzie wiedział.

U nas też tylko z mężem jesteśmy 'wtajemniczeni' :) przynajmniej do pierwszego USG. Ja poprzednia ciążę zaczynałam z cieniem cienia na teście, później kreska ściemniała ale dzidzia przestała się rozwijać Myślę, że odcień nie ma znaczenia.
Witaj [emoji4]
Ja testy zrobilam w sobote ale mojemu facetowi dopiero wczoraj powiedzialam [emoji6] i narazie nikomu wiecej, mam obawy zeby juz powiedziec rodzinie, bo tez ostatnia ciaze stracilam [emoji853] I corce tez jeszcze nie powiemy, przynajmniej taki jest zamiar, ale nie wiem ile wytrzymam.
U mnie wychodzi 20 grudnia [emoji6]

Dziewczyny takie pytanko, nie mam jak zrobic Bety, Bo tutaj sie nie robi. Zrobilam juz 3 testy, jeden w sobote, potem w niedziele i dzis, myslalam ze kreseczka bedzie wyrazniejsza, ale na wszystkich testach jest taka blada [emoji848] Czy to o czyms swiadczy, czy tylko te testy takie do dupy, bo zrobilam nawet test 6 dni przed spodziewana @ i wtedy nie wykryl niczego.

Dziewczyny mam do was pytanie. Bo zanim zaszlam w ciaze to tak miesiąc wcześniej glaskalam się po brzuchu i ostatnio znowu zaczęłam się głaskać. I pytanie takie moje brzmi:
Można głaskać ręką po brzuchu w 8tyg(7+0) ciąży?

Witam wszystkie nowe mamusie :* zdrowia :* i gratulacje ❤️

Ja dzisiaj to tragedia. Obudził mnie głód... Ale wszystko co jem śmierdzi i smakuje jak papier. Jest mi tak niedobrze, ze juz wymiękam.. Mega mi dzisiaj źle..
Za godzine mam wizyte u ginekologa. Trzymajcie kciuki :)

Trzymam kciuki [emoji3589]
Witam wszystkie nowe mamusie :* zdrowia :* i gratulacje [emoji3590]

Ja dzisiaj to tragedia. Obudził mnie głód... Ale wszystko co jem śmierdzi i smakuje jak papier. Jest mi tak niedobrze, ze juz wymiękam.. Mega mi dzisiaj źle..

Witam wszystkie nowe mamusie :* zdrowia :* i gratulacje ❤️

Bardzo mocno trzymam kciuki i czekam na piękne zdjęcia kropka ❤️😘🥰

reklama
Do góry