L
Lad
Gość
Ten kalkulator nawet jak wpisze pierwsza 13 a druga 2000 to też pokazuje w normie.66% to takie minimummoze byl zasniad nie wiem ale przyrost jest dobry nawet kalkulator tak mowi
badz dobrej mysli.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ten kalkulator nawet jak wpisze pierwsza 13 a druga 2000 to też pokazuje w normie.66% to takie minimummoze byl zasniad nie wiem ale przyrost jest dobry nawet kalkulator tak mowi
badz dobrej mysli.
To po co sprawdzac w takim razieTen kalkulator nawet jak wpisze pierwsza 13 a druga 2000 to też pokazuje w normie.Że przyrost 15284% jest prawidłowy.
![]()
Ten kalkulator nawet jak wpisze pierwsza 13 a druga 2000 to też pokazuje w normie.Że przyrost 15284% jest prawidłowy.
![]()
Też się tak zastanowiłam. Chyba tam chodzi tylko o to by sprawdzić, czy nie za niski.To po co sprawdzac w takim raziemoj byl jeszcze wyzszy niz twoje i jest w porzadku. Twoj nie jest jakis wygórowany. Wiadomo jakby byl ponad 500% to by bylo cos nie halo ale takie przyrosty są normalne.. lepszy taki niz to 66%
Jutro idę bo ja z czynnikiem ryzyka, i jeszcze tarczyca chora to muszę taka wizytę kontrolną zrobić, po recepty itp. Byleby mi tylko nie robił cytologii... Już mam z 18 lutego, nie chce znowu zacząć plamić po cytologii...A kiedy do lekarza?
Trzymam mocno kciuki kochana!Dziewczynki moje, trzymajcie kciukasy za wizytę. Mam dziś o 17.30. Zaczynam się denerwowac czy na pewno wszystko jest ok. Niby jestem dobrej myśli bo objawow mam sporo ale same wiecie, różnie to może być na tak wczesnym etapie ciąży.
Dziewczynki moje, trzymajcie kciukasy za wizytę. Mam dziś o 17.30. Zaczynam się denerwowac czy na pewno wszystko jest ok. Niby jestem dobrej myśli bo objawow mam sporo ale same wiecie, różnie to może być na tak wczesnym etapie ciąży.
Jutro idę bo ja z czynnikiem ryzyka, i jeszcze tarczyca chora to muszę taka wizytę kontrolną zrobić, po recepty itp. Byleby mi tylko nie robił cytologii... Już mam z 18 lutego, nie chce znowu zacząć plamić po cytologii...
trzymamy trzymamy i czekamy na wieści!Dziewczynki moje, trzymajcie kciukasy za wizytę. Mam dziś o 17.30. Zaczynam się denerwowac czy na pewno wszystko jest ok. Niby jestem dobrej myśli bo objawow mam sporo ale same wiecie, różnie to może być na tak wczesnym etapie ciąży.