reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2020

@Ragda @Migdalove Do mnie to w ogóle ta ciąża nie dociera. Niby wiem, że w niej jestem, testy pozytywne, beta rośnie a ja sobie żyje normalnie i nie ogarniam co się dzieje [emoji28][emoji38][emoji1787]

Do mnie też, mdlosci mi o tym przypominają :D

Kolejny wieczor, kolejne okropne mdlosci i kolejne wymiotowanie. Nie wiem czemu na wieczor mnie bierze. 3 dzien pod rzad. Przez caly dzien nic a wieczor i to samo. Okropne uczucie miec takie mdlosci. Niech te co nie maja objawow sie ciesza!!!
To prawda, u mnie pomaga naprawdę jak zagryze płatki kukurydziane na sucho lub chlebek ryżowy na sucho za każdym razem jak zaczyna mnie mdli. Staram się też jesc co 2 Max 3 godz coś drobnego jesli wypada miedzy posiłkami. Dziś nawet wszedł obiad z mięsem i mi smakował I nic mi nie bylo (Ale gotowany wczoraj wiec zapachy nie meczyly)

Co do objaw I kolejnych ciąż to mialam napisac I zapomnialam.. że o objawach się szybko zapomina A przynajmniej nie myśli jak instynkt macierzyński sie włączy:D
Ja dopiero teraz jak już jestem w ciazy I np budzę sie na soku w nocy to przypominam sobie jak sie czulam na końcówce I zastanawiam sie jak moglam o tym "zapomnieć" haha

reklama
Dziewczyny właśnie się zastanawiam kiedy iść do lekarza potwierdzić ciąże. Wg aplikacji łączącej od 1dc mam 5 tydzien i 4 dni, ale chyba powinnam mieć liczone od zapłodnienia. Z tego co wiem owulację miałam 14 DC. Wizytę u lekarza mam w przyszłą środę czy to nie będzie zawcześnie ?

Dziewczyny właśnie się zastanawiam kiedy iść do lekarza potwierdzić ciąże. Wg aplikacji łączącej od 1dc mam 5 tydzien i 4 dni, ale chyba powinnam mieć liczone od zapłodnienia. Z tego co wiem owulację miałam 14 DC. Wizytę u lekarza mam w przyszłą środę czy to nie będzie zawcześnie ?

Zawsze się liczy od dnia ostatniej miesiączki :) Ja byłam w 6+1 i tylko pęcherzyki było widać, zarodek wg lekarza za mały. Ale u Ciebie jak dobrze liczę to będzie 6+4 wtedy już raczej powinno być wszystko widać i ja bym szła na Twoim miejscu :)

reklama
Do góry