Hej dziewczynki  dziś byliśmy na ostatnim „check” w naszym nowym domku
dziś byliśmy na ostatnim „check” w naszym nowym domku  jutro notariusz i ruszamy z przeprowadzka
jutro notariusz i ruszamy z przeprowadzka  troszkę ściany odświeżymy , wypucuje kuchnie i łazienkę i możemy wjeżdżać z tobołami
troszkę ściany odświeżymy , wypucuje kuchnie i łazienkę i możemy wjeżdżać z tobołami  meble wszystkie tutaj zostawiamy , wiec trochę zajmie zanim się urządzimy na dobre , bo sklepy meblarskie jakoś nie specjalnie mnie teraz zachęcają do odwiedzin
meble wszystkie tutaj zostawiamy , wiec trochę zajmie zanim się urządzimy na dobre , bo sklepy meblarskie jakoś nie specjalnie mnie teraz zachęcają do odwiedzin  a na sofie jednak trzeba usiąść , położyć się
a na sofie jednak trzeba usiąść , położyć się  Resztę mebli już wcześniej mieliśmy upatrzonych , wiec będzieMy zamawiać online . A teraz lecę do pracki na kilka h i dluuugi weekend ( w Holandii 27.04 obchodzony jest Dzień Króla
Resztę mebli już wcześniej mieliśmy upatrzonych , wiec będzieMy zamawiać online . A teraz lecę do pracki na kilka h i dluuugi weekend ( w Holandii 27.04 obchodzony jest Dzień Króla  bardzo polecam jeśli ktoś w tym okresie wybiera się do Holandii - ciekawa atrakcja turystyczna - cała Holandia przybiera kolor pomarańczowy - wszędzie koncerny ,grille w parkach , pchle targi , na których dzieciaki sprzedają przed domami swoje skarby ...
bardzo polecam jeśli ktoś w tym okresie wybiera się do Holandii - ciekawa atrakcja turystyczna - cała Holandia przybiera kolor pomarańczowy - wszędzie koncerny ,grille w parkach , pchle targi , na których dzieciaki sprzedają przed domami swoje skarby ...

w tym roku oczywiście żadnych imprez
Nie będzie , ale Holenderzy napewno uczczą święto swego króla

dziś byliśmy na ostatnim „check” w naszym nowym domku
dziś byliśmy na ostatnim „check” w naszym nowym domku  jutro notariusz i ruszamy z przeprowadzka
jutro notariusz i ruszamy z przeprowadzka  troszkę ściany odświeżymy , wypucuje kuchnie i łazienkę i możemy wjeżdżać z tobołami
troszkę ściany odświeżymy , wypucuje kuchnie i łazienkę i możemy wjeżdżać z tobołami  meble wszystkie tutaj zostawiamy , wiec trochę zajmie zanim się urządzimy na dobre , bo sklepy meblarskie jakoś nie specjalnie mnie teraz zachęcają do odwiedzin
meble wszystkie tutaj zostawiamy , wiec trochę zajmie zanim się urządzimy na dobre , bo sklepy meblarskie jakoś nie specjalnie mnie teraz zachęcają do odwiedzin  a na sofie jednak trzeba usiąść , położyć się
a na sofie jednak trzeba usiąść , położyć się  Resztę mebli już wcześniej mieliśmy upatrzonych , wiec będzieMy zamawiać online . A teraz lecę do pracki na kilka h i dluuugi weekend ( w Holandii 27.04 obchodzony jest Dzień Króla
Resztę mebli już wcześniej mieliśmy upatrzonych , wiec będzieMy zamawiać online . A teraz lecę do pracki na kilka h i dluuugi weekend ( w Holandii 27.04 obchodzony jest Dzień Króla  bardzo polecam jeśli ktoś w tym okresie wybiera się do Holandii - ciekawa atrakcja turystyczna - cała Holandia przybiera kolor pomarańczowy - wszędzie koncerny ,grille w parkach , pchle targi , na których dzieciaki sprzedają przed domami swoje skarby ...
bardzo polecam jeśli ktoś w tym okresie wybiera się do Holandii - ciekawa atrakcja turystyczna - cała Holandia przybiera kolor pomarańczowy - wszędzie koncerny ,grille w parkach , pchle targi , na których dzieciaki sprzedają przed domami swoje skarby ...

w tym roku oczywiście żadnych imprezNie będzie , ale Holenderzy napewno uczczą święto swego króla

Caly czas kontunuuje terapie z moja pysch. Dwa razy w tygodniu. Fajna jest, bardzo ja lubie i rozmawiam sobie z nia jak z kolezanka. Ona caly czas mi powtarza ze to bardzo nie profesjonalne z jej strony tak skracac dystans ale ja podobno juz nie wymagam leczenia a ze mam taki jakby wykupiony pakiet do konca maja to sobie dalej rozmawiamy
 Caly czas kontunuuje terapie z moja pysch. Dwa razy w tygodniu. Fajna jest, bardzo ja lubie i rozmawiam sobie z nia jak z kolezanka. Ona caly czas mi powtarza ze to bardzo nie profesjonalne z jej strony tak skracac dystans ale ja podobno juz nie wymagam leczenia a ze mam taki jakby wykupiony pakiet do konca maja to sobie dalej rozmawiamy  Np przytulanie sie do drzewa, pisanie czegos co pozniej musze jej wysylac i to omawiamy, rozmyslania, przemyslania, wyobrazanie sobie np siebie za 5 lat bez dziecka
 Np przytulanie sie do drzewa, pisanie czegos co pozniej musze jej wysylac i to omawiamy, rozmyslania, przemyslania, wyobrazanie sobie np siebie za 5 lat bez dziecka  planowanie, dzieki niej pomogla mi wrocic do pilnowania organizacji i dyscypliny. Przez tydzien codziennie musialam jej wysylac zdjecie jak o 7 rano jestem juz ubrana, wyprasowana i uczesana
 planowanie, dzieki niej pomogla mi wrocic do pilnowania organizacji i dyscypliny. Przez tydzien codziennie musialam jej wysylac zdjecie jak o 7 rano jestem juz ubrana, wyprasowana i uczesana  mowie ci cyrk jakis - ale pomaga. Ze trzy razy mielismy sesje wspolnie z Lukaszem
 mowie ci cyrk jakis - ale pomaga. Ze trzy razy mielismy sesje wspolnie z Lukaszem  

Wtedy kwitną najpiękniej ..
Wtedy kwitną najpiękniej ..