reklama
chyba takZszywkami?????nie chcą Ci sie głowy trzymać???
;-);-);-);-)

moje dziecko ma fantazje;-)
mamma80
Entuzjast(k)a
PrzyszłMamusiu ja tez ci zaraz przeslę mój numer.
Mrowa super ta twoja Amelka

Asze no to gratulki,a co do pisma to chyba chłopaki tak mają(mój mąż sam siebie nie moze odczytać,więc wiesz
)
A ja jestem mega wkurzona bo dzisiaj mój pan od remontów stwierdził,że tak właściwie to kibelek zły kupiliśmy,a brodzik to już w ogóle,coś tam z czymś nie pasuje,czegoś brakuje i tak w ogóle to on już nic dzisiaj nie zrobi-przyjdzie jutro(sorry ale już 5 dni robi samą hydraulikę a ja nadal muszę za potrzebą iw ogóle do mamy latać

-zdąże się rozdwoić a kibelka jak nie było tak nie będzie

Mrowa super ta twoja Amelka

Asze no to gratulki,a co do pisma to chyba chłopaki tak mają(mój mąż sam siebie nie moze odczytać,więc wiesz

A ja jestem mega wkurzona bo dzisiaj mój pan od remontów stwierdził,że tak właściwie to kibelek zły kupiliśmy,a brodzik to już w ogóle,coś tam z czymś nie pasuje,czegoś brakuje i tak w ogóle to on już nic dzisiaj nie zrobi-przyjdzie jutro(sorry ale już 5 dni robi samą hydraulikę a ja nadal muszę za potrzebą iw ogóle do mamy latać

ninjacorps
Marcóweczka 2008
Mrowa, Asze - ja sobie też tak syna wychowam, żeby mi cukrował, hahahahahahahaahahaha
Mrowa - dobrze,że zszywkami a nie taśmą klejącą

Mrowa - dobrze,że zszywkami a nie taśmą klejącą

Marteczka23
Fan(ka)
Mrówa ale ci dobrze lubię jak mnie ktoś czesze i jeszcze jakby tak mówił
.Pewnie Melcia robi to z niezłą pasją:-)
Ninja dobrze,że ci przeszło,bo na jednej nodze to daleko byś nie zaszła;-)
Befatka kurde my to już chyba trenujemy"nieprzespane noce"i drzemki w ciągu dnia.Mi jak mała będzie dawała czadu w nocy to zacznę zasypiać z nią w dzień,żeby nadrobić;-).
Siwona ja to zasypiam 1-2 jak w brzuszku robi się spokojnie bo wieczorami mamy tu największą aktywność i tak np.wczoraj najpierw niesamowite kopniaki i kręcenie się,później to miałam wrażenia jakby mi się coś rozszerzało tam dosłownie,takie jakby wkręcanie się w kanał rodny
,następnie dziecko dostało czkawki a przez sen mnie paliła zgaga.Nic dodać nic ująć!!!
Asze ja jestem leworęczna i brzydko piszę,mój mąż pisze ładniej ode mnie i pamiętam,że mi chcieli tą"leworęczność wytępić"karząc przekładać długopis i co z tego,że przełożyłam jak nie wiedziałam jak go wtedy użyć
.Ważne,że jest zdolny bo charakter pisma jest raczej nie do zmiany,przynajmniej byków nie robi

Ninja dobrze,że ci przeszło,bo na jednej nodze to daleko byś nie zaszła;-)
Befatka kurde my to już chyba trenujemy"nieprzespane noce"i drzemki w ciągu dnia.Mi jak mała będzie dawała czadu w nocy to zacznę zasypiać z nią w dzień,żeby nadrobić;-).
Siwona ja to zasypiam 1-2 jak w brzuszku robi się spokojnie bo wieczorami mamy tu największą aktywność i tak np.wczoraj najpierw niesamowite kopniaki i kręcenie się,później to miałam wrażenia jakby mi się coś rozszerzało tam dosłownie,takie jakby wkręcanie się w kanał rodny

Asze ja jestem leworęczna i brzydko piszę,mój mąż pisze ładniej ode mnie i pamiętam,że mi chcieli tą"leworęczność wytępić"karząc przekładać długopis i co z tego,że przełożyłam jak nie wiedziałam jak go wtedy użyć

Marteczka23
Fan(ka)
HHHHAAAAAa teraz Mela mi spina włosy zszywkami![]()

Mojej siostry córa Natalia też ma super pomysły,ostatnio jak u niej byliśmy no to miała wykład,że ciocia(czyli ja)wcale się nie przejadła"kurczakiem małym"-jej specjalnością z nowej kuchenki,tylko ma dzidziusia w brzuszku itd.I ostatnio sobie przypomniała,że ja mam dzidzię w brzuszku i chciała wejść do brzucha siostrze

reklama
Ale tworzycie, jejuuu... Cudem udaje mi sie nadrobić wieczorem zaległości z całego dnia, ale na pisanie i komentowanie wszystkiego juz zazwyczaj nie mam siły.
Nie ma to jak córeczki z fantazją
Mrowa ma zszywki na głowie, a moja Irenka dziś urządziła koncert dla maluszka - śpiewała (darła się
piosenki o krówkach które daja mleczko (muuu muuu mlećko mleeeećko), o kotku i myszce (kotku koootkuuu piii piii piiiiiiiii), o kurce i jajeczku (koko koko jajooo jajooo)
a najlepsze w tym wszystkim jest to, że wcześniej chciałam zmusić Bebiczka do jakieś aktywności a on miał mnie w nosie, natomisty gdy młoda śpiewała - szalał i łobuzował 
Dzis był kiepski dzień. Po pracy poszłam do przychodni w której dorabiam na zlecenie, potem do sklepu i juz nie mogłam dojść do domu. A jak doszłam to padłam :-( Dobrze że tata zajął się Irenka i mogłam się troche zregenerować. Ale i tak czuję sie podle i zaraz idę spać.
Nie ma to jak córeczki z fantazją

Dzis był kiepski dzień. Po pracy poszłam do przychodni w której dorabiam na zlecenie, potem do sklepu i juz nie mogłam dojść do domu. A jak doszłam to padłam :-( Dobrze że tata zajął się Irenka i mogłam się troche zregenerować. Ale i tak czuję sie podle i zaraz idę spać.