reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam nowa mamusie anulalen
Bodzinko - To Twoj synek taki dzielny? trzy zeby naraz? Kurcze ale masz farta.
U Dawidka tak jak pisalam wczesniej placz zlosc i goraczka razem.

reklama
U Majki też przeważnie wychodziły ząbki parami i na szczęście zawsze obywało się bez gorączki, biegunki itp, dlatego ja nie wiem co to są problemy z wyżynaniem się ząbków, tego samego życzę wszystkim mamusiom:tak::tak::tak:

A ja bylam z Jasminka u kolezanki i gralismy z jej synkiem w gre planszowa. Gra nazywa sie Niagara - moze ktoras z was o tez grze juz slyszala? Gra jest od 8 lat:-). Powiem Wan ze bardzo wciagajaca. Caly czas jestem pod jej wrazeniem. .
Nie o tej grze nie słyszałam. Ja wczoraj zamówiłam Adriankowi grę Dni tygodnia: oprócz normalnych rzutów kostką i poruszania pionkami są karteczki z pytaniami i mini puzzle do ułożenia. A dziś spotkaliśmy naszego listonosza po drodze i dał mi list polecony. Mój syn pyta : "mamo a to jest pan listonosz?" A listonosz na to:" tak ja jestem listonoszem" no to mu sayn dowalił: "powiedz mi gdzie masz moją grę?" :szok:Ale mi się głupio zrobiło:zawstydzona/y:

Jasminka a mozna wiedziec jaki problemy logopedyczne ma Twoja coreczka? Maks niewyraznie mowi rrrrrr i nie wiem czy juz musze cos z tym robic czy nie :zawstydzona/y: W piatek w przedszkolu mamy bal karnawalowy i sa dni otwarte dla rodzicow i wlasnie ma byc logopeda i psycholog wiec chce sie podpytac co i jak.
Kurcze a mój syn wcale R nie wymawia:baffled: mam się już martwic:confused:

3 czwórki na raz!!!!!:biggrin2::biggrin2::biggrin2:Bez gorączki, biegunki i większych sensacjii.Troche płaczu dzisiaj i marudzenia ale nie duzo:tak::tak::tak:
Witam nową mame.
Jasmina nie martw się na peno wady wymowy się "wyćwiczą" i bedzie dobrze:tak::tak:
gratulaski :-)
Jasminko to bardzo dużo pracy przed tobą i córeczką:tak: Dobrze że słuch ok:happy2:
Asiulinka ale ci ten Grzesio rośnie:-D Dopiero taki bąbelek maleńki był:szok:

siemanko

ostatnio nie mam za bardzo czasu pisać :zawstydzona/y: ale trochę was podczytuje :tak:

w tamtym tygodniu meczyliśmy się z zapaleniem gardła, było już dobrze i od dziś znów mała ma katar :-:)-:)-(

Bodzinka gratuluję Karolkowi 3 ząbków:-):-)
Mąż mnie zaskoczył dzis bo bez marudzenia wykąpał i nakarmił Grzesia a nawet go uśpił:tak:Jak nigdy:baffled:Cos podejrzane.....i jeszcze kolacje zrobił:confused:

No to teraz ma już 11:-)Ja w szoku jestem bo poprzenie ząbki to okupione były biegunkami, gorączką, płaczem a te, najgorsze, wyjątkowo fajnie wyszły.
Pycha jak się czujesz???Myslałam dziś o Tobie:tak::tak:

3 czwórki na raz!!!!!:biggrin2::biggrin2::biggrin2:Bez gorączki, biegunki i większych sensacjii.Troche płaczu dzisiaj i marudzenia ale nie duzo:tak::tak::tak:
Wielkie gratki dla Karolka.:-)

siemanko

ostatnio nie mam za bardzo czasu pisać :zawstydzona/y: ale trochę was podczytuje :tak:

w tamtym tygodniu meczyliśmy się z zapaleniem gardła, było już dobrze i od dziś znów mała ma katar :-:)-:)-(
Duzo zdrowka dla malej.

Mąż mnie zaskoczył dzis bo bez marudzenia wykąpał i nakarmił Grzesia a nawet go uśpił:tak:Jak nigdy:baffled:Cos podejrzane.....i jeszcze kolacje zrobił:confused:
Ja bym na Twoim sie bala...;-):-D:-D

Cześc dziewczyny:-) niebardzo mi się chce pisać bo wszystko poczytałam i już zapomniałam co miało być dla kogo:confused:
BODZINKA- gratki dla Karolcia za całą mase ząbków:tak:
KATRINM- no no nieżle ,mój to nigdy sam małej nie wykąpał, nie przewiną a o uśpieniu to już mowy niema:tak:.Może twój M naoglądał sie BARW SZCZĘŚCIA i dlatego tak się zachowuje- ale to dobrze TAK POWINNO BYĆ:-)
WITAM NOWĄ MAMUSIE:-):-):-):-):-)
JA od jutra muszę opatentować wklejanie zdjęć do postów bo jak nie to mnie szlak trafi:sorry2: bo wy babeczki ciągle coś wklejacie a ja w tyle zostaje a też bym wam co nieco pokazała:-D:-D:-p

reklama
A w sumie to jak ktoś tu na BB jeszcze jest to może mi podpoeiedzieć jak to się robi:confused:.Chodzi mi o zdjęcie nie do podpisu tylko jednorazowo do posta.Wiecie o co chodzi?:confused::confused::confused::confused::confused::cool2:

Do góry