reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ewcia chodzi mi wlasnie o te wodne ralaksy:) Zdrowka zycze Matiemu!
Mamajuli a po co sie tam logujesz czy wogole rejestrowalas? Nie trzeba nic takiego tam robic......Ja sie nigdy na tej stronie nie zarejestrowalam.......a zdjecia przez ta strone wstawiam na BB w postach :)
Katrin no chumor jak chumor,troche lepszy ale znow sie w ku....... bo mi poczta nie dziala moja ,moje dziecko cos na mieszalo i nie moge sie zalogowac...mialam dwa adresy i zaden nie dziala...buuuuuu

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Zaj...li nam w nocy kołpaki z beemki.Mirek :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,znalazł wyrok gościa który włamał się do merca jak byłam z Olkiem w ciąży i poleciał po zasądzoną kasę,500zeta drogą nie chodzi:no:.Szczyl i jego kumpel od włamów mieszkają w blokach obok nas.Dobrze,że wyrok jest ważny 10lat.Dajemy łebkowi czas do końca miesiąca a jak nie spłaci to śmigamy do komornika i niech ściąga z odsetkami:tak:.
Dzień (nie)dobry dziewczyny.

Witam:-):-)
Już wiem czemu się zgadzam tak z rana wstawać..Już wszystko porobione, obiadek, posprzątane i w ogóle.Teraz moje gołe dziecko cyca sobie, ciekawe kiedy mnie oleje;-);-)Obudziła się dziś o 3 i mnie próbował zagadywać do 5 a ja o 5.50 pobudka.Och ale jakoś daliśmy sobie rade:-)

Dzień dobry!

A mnie głowa dziś boli :szok::szok::szok:

Bodzinka ja jakbym wtawała o tej godz. co Ty, to chybabym musiała sobie zapałki w oczy wstawić :baffled: dla mnie to środek nocy ;-)

Witam

Wpadlam sie tylko przywitac i ide do Igora bo sie tak zachowuje ze glowa boli:no:

Bodzinka Gratulacje zabkow dla synia
Ewcia duzo zdrowka dla Matusia

ide bo oszaleje z nim

Dzien dobry.
A Moj Macio wczoraj poszedl spac po 21, a dzis do lozka do nas przyszedl po 4, ze on glodny i chce jesc.:dry: Olelismy go i chyba zasnal, ale znow obudzil sie po godzinie i juz nie dalo sie go ignorowac i trezba bylo wstac i dac mu jesc.:baffled: Na szczescie uczynil to moj szanowny malzonek.:-) A ja zostalam w lozku z gadajacym Grzesiem, na szczescie on za jakis czas zasnal. Zreszta do tej pory spi. A ciekawe czy i o ktorej polegnie Macius.:confused:

Dzień doberek.
Oliwka wczoraj znowu poszła spać o północy :baffled:.Masakra...Coś się jej poprzestawiało...A obudziła się przed 9 :baffled:.No, ale jak sobie pospała od 17:30 do 19:30 to się nie dziwię, że nie chciało jej się wcześniej spać.
Pogoda dzisiaj niefajna, szaro, buro i ponuro.
A ja muszę podjechać dzisiaj po wniosek na dowód osobisty, do wydziału komunikacji po wniosek na prawo jazdy, bo czas najwyższy zacząć wymieniać dokumenty ;-).W przyszłym tygodniu muszę pojechać do szkoły i w toku studiów też zgłosić zmianę nazwiska, w banku też, i nie wiem czy jeszcze gdzieś to trzeba zgłaszać :sorry2:.
O, mój małż idzie :-), pewnie mnie wywali od kompa, bo pewnie musi przelewy porobić
Do później

Inna u nas pogoda też nieładna amnie się chce prażynek z biedronki:dry::dry::dry:
Więc albo obejde się smakiem albo rusze się i pójdziemy...
Mały wczoraj zasnął o 22 ale wstał o 3:dry::dry::dry:Teraz śpi bo obudził się jakiś taki niedospany i od 8 się snuł po mieszkaniu i wisiał na cycu co by pospać.No ale zasnął o 9...

reklama
A moja Majka obudziła się dzisiaj w nocy dwa razy i raz przełożyłam ją z powrotem do łóżeczka, a drugi raz to już spała koło mnie bo niestety ja zasnęłam przed nią pierwsza:-:)-:)-(
Już chyba pogodziłam się z tą myślą że będzie się budzić w nocy tak już zawsze:szok::szok::szok:
Pogoda blee, ale z ociąganiem wyjdziemy po zakupy, chyba że zacznie kropić. Ja chcę już wiosny i słoneczka i żeby było cieplutko na dworku:tak::tak:

Do góry