reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie po spacerku. w sumie fajnie bylo, ladnie, ale troszke mrozno (pomimo,ze na termometrze 3-4 st.).

A ja jestem na etapie uczenia małej robienia siusiu do nocniczka i od wczoraj udało jej się zrobić dwa razy, dla mnie to wielki suksec:-D:-D:-D
Wielkie gratulacje.:-) A zdjecia w podpisie -cudne!:tak:

Witam kawusiowo:-D Ja spacerek zaliczyłam, zakupki też. Miałam iśc do biedronki, ale pod biedronką rozdawali bony do polo no to poszliśmy do polo. Dużo nie bo pani dała Adusiowi bon za 5 zł, ale zawsze to miła zachęta. Kupił sobie od razu gazetkę kaczora donalda (musiałam mu dołożyc 30 gr:-D) Jak wracaliśmy do domku to napotkaliśmy drugą kobietkę i dała nam jeszcze 10:-p Już młody myśli co może za to nabyc. Hehe!
No to Wam sie udalo z tymi bonami. Z drugiej strony sprytnie -staneli pod innym sklepem i kradna klientow. A Adrianek sprytny chlopaczek i zaradny.:tak::-)

U mnie garnki to czasem myje moj mezus.:-)

I nie wiem czy cos jeszcze mialam pisac.:baffled: Cos strasznie spiaca jestem. W oczach to jakbym piasek miala. Ide zrobic chyba sobie druga kawke.

reklama
Kochane dziewczyny:)...A ja juz nie mam męża ,bo niestety jestesmy po rozwodzie ,ale nie przejmujcie sie ...Ja tez mam dwoje dzieci ...Starsza córka ma 8 lat a młodszy syn 6......Po rozwodzie jestem zaledwie kilka miesięcy i juz Twierdze ,ze mimo iż jestem sama z maluchami jest mi lżęj aniżeli z mężem ,a to chyba dlatego ,że przynajmniej nie musze wysłuchiwać jego ciągłych narzekań,ze w domu jest nic nie zrobione...Nie martwie sie .....wszystko wróci na swój tor ....Ja tez mam taka nadzieje .....mysle ,że najgorsdze mam juz za soba ...wy tez Dacie sobie rade ...wierze w Was:):-)

A ja bylam z Jasminka u kolezanki i gralismy z jej synkiem w gre planszowa. Gra nazywa sie Niagara - moze ktoras z was o tez grze juz slyszala? Gra jest od 8 lat:-). Powiem Wan ze bardzo wciagajaca. Caly czas jestem pod jej wrazeniem.

Rano logopeda nie raczyla zjawic sie na zajecia, szkoda ze chociaz nie zadzwonila. No i Jasminka ma kolejne zajecia w plecy :wściekła/y:zla jestem bo wiem ze te zajecia sa Jasmince potrzebne a mamy coraz mniej czasu. Pewnie w koncu wyjedziemy do meza.

Ale ogolnie to mam bardzo dobry humor dzisiaj.

Jasminka a mozna wiedziec jaki problemy logopedyczne ma Twoja coreczka? Maks niewyraznie mowi rrrrrr i nie wiem czy juz musze cos z tym robic czy nie :zawstydzona/y: W piatek w przedszkolu mamy bal karnawalowy i sa dni otwarte dla rodzicow i wlasnie ma byc logopeda i psycholog wiec chce sie podpytac co i jak.

A ja się zbieram do lekarza na bilans dwulatka, ale pogoda nie za bardzo, a ja bez samochodu więc mi się nie chce iść piechotą. Ciekawe jakiś odchyleń dowiedziałabym się o Majce:szok:

Woloszki - Jasminka na "dyslalie wieloraka zlozona"
Nie wymawia gloski K i G zamiast tego wstawia T.
Nie wymawia Rrrrrr
Zamiast gloski L wymawia Li (lambdacyzm)
Ma ustawienie jezyka "ssace"
Juz teraz wszystkiego zapomnialam w kazdym razie ma 5 wad wymowy nalozonych na siebie. Jestem z nia juz po konsultacjach w osrodku wad sluchu i mowy. Sluch ma dobry wiec to duzy plus. A te wady wymowy trzema cwiczyc, cwiczyc, cwiczyc.

reklama
3 czwórki na raz!!!!!:biggrin2::biggrin2::biggrin2:Bez gorączki, biegunki i większych sensacjii.Troche płaczu dzisiaj i marudzenia ale nie duzo:tak::tak::tak:
Witam nową mame.
Jasmina nie martw się na peno wady wymowy się "wyćwiczą" i bedzie dobrze:tak::tak:

Do góry