reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moja Oliwka to w ogóle śpi jak chce, i w nocy i w dzień, budzi się kiedy chce, nigdy nie wiadomo, czy będzie spała ładnie całą noc, czy obudzi się nad ranem zwarta i gotowa do zabawy :baffled:.Niestety, my śpimy z Oliwką, choć wiecie, to nie jest takie złe, gdyby tylko ona się tak nie rozwalała ;-).Bo ja niedługo będę chyba spała na podłodze :sorry2:.
A teraz nałożyłam Oliwce na talerzyk z Kubusiem Puchatkiem troszkę chrupków, a ona zamiast je jeść to rozwala po podłodze :no:.

reklama
dzien dobry..
ja dzisiaj zaspalam rano do peckola hehe,no is ynio zostal z namiw domu,,ale potem co sie okazalo matus ma gorączke,,i dobrze,ze ja zaspalam i on nie poszedł,bo by sie bardziej załatwił....
Teraz oglada baje, maz pojechał na miasto i do kumpla,a ja słoiki robie,w trakcie sprawdzam tez prace dzieciom do skzoly,,i sprzatam,ogarniam,hihi
zaprawoana od rana...

A ja jestem na etapie uczenia małej robienia siusiu do nocniczka i od wczoraj udało jej się zrobić dwa razy, dla mnie to wielki suksec:-D:-D:-D
A jeśli chodzi o psy to wiem coś na ten temat, pamiętam jak nasza sunia wracała po spacerze w mokre dni - to był po prostu koszmar i przeważnie wtedy wchodziła od razu do pokoju, nabiegaliśmy się za nią ze szmatami:-):-):-)

O Anaconda gratki i powodzenia w nauce nocniczkowej:yes:
Co do psów to moja sunia czeka zawsze jak powiem stój jak wejdziemy do domu to stoi i czeka,nieraz w lazience ląduje jak jest naprawde brudna.Tak tylko ona nawet majtki dobrze znosi przy cieczce.Po spacerze czeka przy drzwiach ja ja o nich zapomne i nie założe jej to sie skubana nie ruszy.

reklama
Witam kawusiowo:-D Ja spacerek zaliczyłam, zakupki też. Miałam iśc do biedronki, ale pod biedronką rozdawali bony do polo no to poszliśmy do polo. Dużo nie bo pani dała Adusiowi bon za 5 zł, ale zawsze to miła zachęta. Kupił sobie od razu gazetkę kaczora donalda (musiałam mu dołożyc 30 gr:-D) Jak wracaliśmy do domku to napotkaliśmy drugą kobietkę i dała nam jeszcze 10:-p Już młody myśli co może za to nabyc. Hehe!
A Madzia przespała cały spacerek i w domu dłuuugo spała. w sumie trzy godziny:szok: Ciekawe co z nocą. Ja w tym czsie pozmywałam jak zawołałam synia na obiad to usłyszałam: "mamo jak tu pusto!" Jak mi się głupio zrobiło:baffled: Widac, że matka nie zmywa dziennie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Ale niecierpię tego robic:wściekła/y::no: Ło jak mi się zmywarka marzy:happy2: jeszcze trochę i może dojdziemy do tego:tak:
Bodzinko współczuję ci tego bałąganu po piesku. Mój całe życie spał w łóżku z moją babcią i dziadkiem, no ale jak nam się dzieciak urodził to postanowiliśmy psa oduczyc. Koszmarrrrrr:wściekła/y: Adi był malutki i w nocy przyszedł do nas do łóżka poszłam go zanieśc spowrotem a tam pies w łóżeczku:szok: (wykorzystał moment a że nie było szczebelków...) Teraz to go już pilnujemy na całego bo stary jest i chyba popuszcza pod siebie:dry: Tak mi to wygląda na posłąniu:-(
Ewcia zdróweczka dla Matusia:tak:
Inna Madzia też tak robi z jedzeniem jak nie ma na coś ochoty. A spróbuj zabrac to robi taki wrzask:szok:
Anaconda gratulacje dla malutkiej:-) Masz śliczne zdjęcia w podpisie, Maja jest urocza:happy2:
Madzia też od paru dni biega z nocnikiem, nawet się sadzac kazała, ale już jej przeszło:dry: Teraz go raczej jako przytuankę chce traktowac. Muszę jej na święta lalę z nocnikiem kupic;-)

Do góry