Ragda
Fanka BB :)
Ja rozpinamJa nawet nie wiem za bardzo jak spodnie, bo ciągle chodzę w legginsachboję się nawet jeansy przymierzać
pewnie się dopnę, ale już chodzić w takich ze ściśniętym brzuchem przez cały dzień w pracy to zły pomysł
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja rozpinamJa nawet nie wiem za bardzo jak spodnie, bo ciągle chodzę w legginsachboję się nawet jeansy przymierzać
pewnie się dopnę, ale już chodzić w takich ze ściśniętym brzuchem przez cały dzień w pracy to zły pomysł
![]()
Na pewno bedzie w porządkuDziewczyny udało mi się dzisiaj jeszcze umówić do lekarza. Zobacze co z tymi plamami trzymajcie kciuki![]()
Jestem w połowie 9 tygodnia, strasznie mi już brzuch wywaliło. Na razie spróbuję się ubierać tak, żeby zasłaniać![]()
Na razie jestem na pracy zdalnej dlatego nie martwiłam się tym, ale okazało się, że chyba w przyszłym tygodniu wracamy do biura, więc nic się nie ukryje. Też bym wolała w okolicy badań prenatalnych, ale nie wiem czy tyle dam radę udawać, że ciąży nie ma;p
Bardzo dobry pomysl. Tez bym od razu kogos szukala. Trzymam mocno kciukiDziewczyny udało mi się dzisiaj jeszcze umówić do lekarza. Zobacze co z tymi plamami trzymajcie kciuki![]()
Będzie dobrzeDziewczyny udało mi się dzisiaj jeszcze umówić do lekarza. Zobacze co z tymi plamami trzymajcie kciuki![]()
Dzisiaj skończyłam pełne 8 tygodni. Zaczynamy 9![]()
Mam nadzieje, ze mdłości miną.. Ale nie nastawiam się bo dzisiaj przeczytałam, ze ten tydzien najgorszy w mdłościach może byc![]()
Wizyta za tydzien 6.05. Bedzie juz 9+1![]()
Na 16 ... Teraz mi jest niedobrze, głowa mnie i kręci mi się w niej... Jakaś masakra, dobrze że nie krwawię jużBędzie dobrzeA na ktorą ta wizyta?
I jak?Siedzę w poczekalni... Moje ciśnienie 150/80![]()
Ja zazywam kwas foliowy, witamine c, witamine d, magnez i omega 3. Wszystko osobno.Takie pytanko: jakie suplementy stosujecie? Ja kupiłam właśnie prenatal duo. Plus łykam magnez z b6 i tran. A Wy?