reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A będziesz do niego pisała w późniejszym czasie? Ja teraz spróbuje z jednym bez leków no bo w sumie miałam tylko jeden transfer. Może wtedy już będzie spokojniej to w lato z lekami.
Nie będę pisała, napiszę tylko do kliniki czy robią transfery i sama podejmę decyzję. Najwyżej poczekam jeszcze miesiąc

A będziesz do niego pisała w późniejszym czasie? Ja teraz spróbuje z jednym bez leków no bo w sumie miałam tylko jeden transfer. Może wtedy już będzie spokojniej to w lato z lekami.
Wiesz, ja tak dziś myślałam o tobie i skoro miałaś dopiero 1 transfer to nie ryzykuj niepotrzebnie i podejdź bez leków. A może się uda [emoji3526][emoji3526][emoji3526]

Dziewczyny co wam pomagało przetrwać oczekiwanie na @, żeby zacząć starania od początku. Jakoś strasznie wysysa to ze mnie dużo energii. Nie pamiętam jak było kiedyś qurcze mam wrażenie, że gorzej sobie radzę z tym oczekiwaniem teraz. Chyba, że czas przekłamuje wspomnienia i tak samo trudno było wcześniej..
No, ale macie jakieś pomysły, przemyślenia jak żyć w tym trudnym czasie i nie zwariować:-)

Wiesz, ja tak dziś myślałam o tobie i skoro miałaś dopiero 1 transfer to nie ryzykuj niepotrzebnie i podejdź bez leków. A może się uda [emoji3526][emoji3526][emoji3526]
Popieram u mnie w klinice po dwóch transferach (dobrze rokujących zarodków) się martwili i wysylali na histero. Ja sama miałam zrobic badania immunologiczne po 3ET ale zaszłam w ciąże:-p A wisiały juz na lodówce, żeby zrobic.

Dziewczyny mam dzisiaj informatyka w domu i bedzie mi przygotowywal mijesce pracy ;) Powoli nam sie koncza zapasy ;) I tak sie zastanawialam jak jest wasze zdanie? Wiadomo ze czesc rzeczy kupimy w zwyklym spozywczaku u nas na wsi ale tak badzo chcialabym sie wybrac do lidla albo biedronki ;) Rozbilyscie ostatnio tam zakupy? Jak to teraz wyglada? W jakich godzinach najlpeiej sie tam wybrac? I baaardzo bym chciala wjechac do centrum ogrodniczego ;) @fredka84 myszko moja czy juz jest czas zeby kupic takie kwiatki jak surfinia albo peralgonie? Czy cos takiego? Rok temu mialam zasadzone takie fajne trawy zwisajace i werbene ale to chyba jeszcze za wczesnie tak ?
Ja z raz na tydzień chodzę do lidla. Teraz jest spoko, po ostatnich znianach nie ma już kolejek przed sklepami, wiec zakupy mozna zrobić calkiem normalnie. U nas chyba najmniejszy ruch jest przed 10 i miedzy 12 a 14

reklama
Do góry