reklama
nenius
Przyjaciółki 2008
Dobra to zakładam nowy wątek :-):-):-). Tylko jak go nazwać???
Czekam na propozycje :-)
Majeczko piękne słowa !! i ten pomysł też świetny z terminami 
Mnie również super w tym wąteczku i zawsze jak wchodze na BB to to jest wątek numer 1:-):-)
U mnie dzis 11 dzein cyklu wiec jeszcze jest szansa na koniec pazdziernika albo heh poczatek listopada;-);-) ale juz nie podchodze tak bardzo emocjonalnie...
bo juz mi sie koszmary śnią

Mnie również super w tym wąteczku i zawsze jak wchodze na BB to to jest wątek numer 1:-):-)
U mnie dzis 11 dzein cyklu wiec jeszcze jest szansa na koniec pazdziernika albo heh poczatek listopada;-);-) ale juz nie podchodze tak bardzo emocjonalnie...
bo juz mi sie koszmary śnią

nenius
Przyjaciółki 2008
Zafasolkowane Dziewczyny ( i te przyszłe-jak będą już wiedzialy:-)) poproszę o podanie miesiąca w którym przewdywany jest terimin porodu. Ponieważ chciałabym wzbogacić naszą Listę Staraczek:-) o daty (łatwiej nam będzie znalezć się pózniej-tylko spojrzymy na jakim wątku jest dana osobanp;termin wypada w pazdzierniku-więc dana osobę znajdziemy tam) zresztą chyba miło pózniej będzie złożyć życzonka takiej mamusi w odpowiednim czasi
Na ten wspaniały pomysł wpadła Loreta-dziękuję swietny pomysł
![]()
pomysł Loretki popieram

monik75
Mama Mai i Oskarka
Dobra to zakładam nowy wątek :-):-):-). Tylko jak go nazwać???
Hmmm.........

propozycja nr. 1- Przyjaciółki 2008
Tylko się nie śmiejcie ze mnie

nenius
Przyjaciółki 2008
Hmmm.........
propozycja nr. 1- Przyjaciółki 2008
Tylko się nie śmiejcie ze mnie![]()
Dlaczego miałybyśmy się śmiać? Przecież to co napisałaś to prawda :-):-):-).
Co inne dziewczyny na te propozycję?
nenius
Przyjaciółki 2008
A może tak?
Przyjaciółki 2008 - fotki, wizytóweczki i ploteczki
Przyjaciółki 2008 - fotki, wizytóweczki i ploteczki
reklama
majeczka02
Fanka BB :)
Nim zaczniemy wymyślać tutuł wątku trzeba sie zastanowić gdzie on sie podzieje...Bo na pewno bysmy chcialy aby ten wątek był przyklejony na gorze i zeby był łato dostepny-prawda?
Musimy wiec najpierw napisać wiadomosć prywatna do Elzbietki-naszego moderatora...Ona nam pomoze:-)jest bardzo miła...
Musimy wiec najpierw napisać wiadomosć prywatna do Elzbietki-naszego moderatora...Ona nam pomoze:-)jest bardzo miła...