reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starające się 2008

reklama
Jeśli wypatrujemy szczęśliwego wydarzenia (na początku to są 2 kreseczki na teście) to już na długo przedtem zaczyna przepełnia nas radość. Narasta ona, kiedy mądrze wykorzystujemy pozostały czas i przygotowujemy się do tego, co ma nadejść...
Gdy bez reszty ufamy, iż nasze nadzieje się ziszczą — nawet jeśli nie wiemy, kiedy to nastąpi — okres oczekiwania nie „przyprawia serca o chorobę”. Mi ten fragent daje silę i nadzieje...oczywiscie czasem podupadam i muszę naładować swój akumulatorek-chyba jak każdy...

Mnie tez lezki stanely....piekne slowa!!!!

Tak mi dobrze z Wami! Nie zawsze spotyka sie tak kochane przyjaciolki! Bylam na innym watku i moje pytania, badz jakies sugestie zostaly poprostu pomijane, a u Was czuje, ze ktos mnie czyta i rozumie!

Gwiazdeczko staraczki z BB to rodzina-jak sie kogos pomija to sie go ignoruje a chyba nikt z nas nie chce sie czuć niepotrzebny. I właśnie dlatego tu wracamy:) ja mówię,że BB to moje pozytywne uzależnienie:tak:;-)

Tak mi dobrze z Wami! Nie zawsze spotyka sie tak kochane przyjaciolki! Bylam na innym watku i moje pytania, badz jakies sugestie zostaly poprostu pomijane, a u Was czuje, ze ktos mnie czyta i rozumie!

:-D:-D:-D ja też super się tu czuję :tak::tak::tak:

dziewczynki ale mojego posta w sprawie utworzenia wątku ze zdjęciami i prośbą o podanie skąd jesteście chyba przeoczyłyście ;-);-);-), albo ja przeoczyłam Wasze odpowiedzi ;-);-);-)

o właśnie o tego mi chodzi ;)

Fajnie, ze wróciłaś :-D Zdjęcia poprosimy :-D:-D:-D
A właśnie, może byśmy sobie jakiś wątek z fotkami założyły??? Jestem strasznie ciekawa jak wyglądacie.......I jeszcze się zastanawiam skąd jesteście? Może któraś mieszka niedaleko mnie???

reklama
Zafasolkowane Dziewczyny ( i te przyszłe-jak będą już wiedzialy:-)) poproszę o podanie miesiąca w którym przewdywany jest terimin porodu. Ponieważ chciałabym wzbogacić naszą Listę Staraczek:-) o daty (łatwiej nam będzie znalezć się pózniej-tylko spojrzymy na jakim wątku jest dana osoba:tak:np;termin wypada w pazdzierniku-więc dana osobę znajdziemy tam) zresztą chyba miło pózniej będzie złożyć życzonka takiej mamusi w odpowiednim czasi;)Na ten wspaniały pomysł wpadła Loreta-dziękuję swietny pomysł:)

Do góry