reklama
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Pewnie, i o to chodzi!!!
majeczka02
Fanka BB :)
Jeśli wypatrujemy szczęśliwego wydarzenia (na początku to są 2 kreseczki na teście) to już na długo przedtem zaczyna przepełnia nas radość. Narasta ona, kiedy mądrze wykorzystujemy pozostały czas i przygotowujemy się do tego, co ma nadejść...
Gdy bez reszty ufamy, iż nasze nadzieje się ziszczą — nawet jeśli nie wiemy, kiedy to nastąpi — okres oczekiwania nie „przyprawia serca o chorobę”. Mi ten fragent daje silę i nadzieje...oczywiscie czasem podupadam i muszę naładować swój akumulatorek-chyba jak każdy...
Gdy bez reszty ufamy, iż nasze nadzieje się ziszczą — nawet jeśli nie wiemy, kiedy to nastąpi — okres oczekiwania nie „przyprawia serca o chorobę”. Mi ten fragent daje silę i nadzieje...oczywiscie czasem podupadam i muszę naładować swój akumulatorek-chyba jak każdy...
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Mnie tez lezki stanely....piekne slowa!!!!
Tak mi dobrze z Wami! Nie zawsze spotyka sie tak kochane przyjaciolki! Bylam na innym watku i moje pytania, badz jakies sugestie zostaly poprostu pomijane, a u Was czuje, ze ktos mnie czyta i rozumie!
Tak mi dobrze z Wami! Nie zawsze spotyka sie tak kochane przyjaciolki! Bylam na innym watku i moje pytania, badz jakies sugestie zostaly poprostu pomijane, a u Was czuje, ze ktos mnie czyta i rozumie!
majeczka02
Gwiazdeczko staraczki z BB to rodzina-jak sie kogos pomija to sie go ignoruje a chyba nikt z nas nie chce sie czuć niepotrzebny. I właśnie dlatego tu wracamy
ja mówię,że BB to moje pozytywne uzależnienie
;-)
;-)monik75
Mama Mai i Oskarka
Dokładnie tak samo się tutaj czuje jak Ty :-)
Fajnie że wszystkie tutaj się odnalazłyśmy :-)
nenius
Przyjaciółki 2008

ja też super się tu czuję 

dziewczynki ale mojego posta w sprawie utworzenia wątku ze zdjęciami i prośbą o podanie skąd jesteście chyba przeoczyłyście ;-);-);-), albo ja przeoczyłam Wasze odpowiedzi ;-);-);-)
o właśnie o tego mi chodzi
Fajnie, ze wróciłaśZdjęcia poprosimy
A właśnie, może byśmy sobie jakiś wątek z fotkami założyły??? Jestem strasznie ciekawa jak wyglądacie.......I jeszcze się zastanawiam skąd jesteście? Może któraś mieszka niedaleko mnie???
monik75
Mama Mai i Oskarka
dziewczynki ale mojego posta w sprawie utworzenia wątku ze zdjęciami i prośbą o podanie skąd jesteście chyba przeoczyłyście ;-);-);-), albo ja przeoczyłam Wasze odpowiedzi ;-);-);-)
Jestem za
:-)reklama
majeczka02
Zafasolkowane Dziewczyny ( i te przyszłe-jak będą już wiedzialy:-)) poproszę o podanie miesiąca w którym przewdywany jest terimin porodu. Ponieważ chciałabym wzbogacić naszą Listę Staraczek:-) o daty (łatwiej nam będzie znalezć się pózniej-tylko spojrzymy na jakim wątku jest dana osoba
np;termin wypada w pazdzierniku-więc dana osobę znajdziemy tam) zresztą chyba miło pózniej będzie złożyć życzonka takiej mamusi w odpowiednim czasi
Na ten wspaniały pomysł wpadła Loreta-dziękuję swietny pomysł
np;termin wypada w pazdzierniku-więc dana osobę znajdziemy tam) zresztą chyba miło pózniej będzie złożyć życzonka takiej mamusi w odpowiednim czasiPodobne tematy
- Odpowiedzi
- 10 tys
- Wyświetleń
- 514 tys
- Odpowiedzi
- 33
- Wyświetleń
- 4 tys
- Odpowiedzi
- 10
- Wyświetleń
- 2 tys