Encortony i Equorale [emoji6]JA sie w tym gubie zawsze immunosupresja tj co? accofil i te silniejsze czy encortony?
reklama

bazylia128
Fanka BB :)
Ja ci tu wczoraj o kwiatkach napitalałam a ty mialas wczoraj urodzinki

Bardzo mocno w to wierze ze za chwile dołączysz do grupy szczesliwie zaciążonych dziewczyn
 Bardzo mocno w to wierze ze za chwile dołączysz do grupy szczesliwie zaciążonych dziewczyn 

Jestes kochana i zazdroszcze Twojej siostrze ze ma taka cudowna siostre bo gdybym ja miala siostre to marzyłabym o takie siostrze jak TY ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
 Jestes kochana i zazdroszcze Twojej siostrze ze ma taka cudowna siostre bo gdybym ja miala siostre to marzyłabym o takie siostrze jak TY ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤Spoznione zyczenia ale szczere - wiesz o tym

Pochwal sie co wczoraj robiłas ?
 Pochwal sie co wczoraj robiłas ?Za co znowu kuwa[emoji12]@fredka84 ale dostaniesz wpier...........dol !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aduś16
Hej dziewczyny! Sorry dopiero doczytuje po lepkach.. mam mnostwo pracy! CD4/CD8 blisko r to juz moga byc schody i wtedy wazne sa inne parametry, jak dodatkowe sa ANA dodatnie do immunologia bedzie przeszkadzac.. ja zaszlam w ciaze ponad z lat temu jak mialam 2.7 i nie poronilam a bylam tylko na sterydzie..jedyne co beta na poczatku slabo rosla ale przeszkoda mogly byc braki w KIRach.. teraz mialam 2.9 i ana lekko dodatnie no i immunosupresja to bylo minimum wg docentaNo @Aduś16 stwierdzila ze konieczna będzie co najmniej immunosupresja, a może coś więcej.
Netiaskitchen
Ty lepiej powiedz jak u Ciebie?Kiedy masz wizytę? Bo ja tu kciukasy mocno będę zaciskaćHej dziewczyny! Sorry dopiero doczytuje po lepkach.. mam mnostwo pracy! CD4/CD8 blisko r to juz moga byc schody i wtedy wazne sa inne parametry, jak dodatkowe sa ANA dodatnie do immunologia bedzie przeszkadzac.. ja zaszlam w ciaze ponad z lat temu jak mialam 2.7 i nie poronilam a bylam tylko na sterydzie..jedyne co beta na poczatku slabo rosla ale przeszkoda mogly byc braki w KIRach.. teraz mialam 2.9 i ana lekko dodatnie no i immunosupresja to bylo minimum wg docenta

Zobacz załącznik 1112931
Ja ci tu wczoraj o kwiatkach napitalałam a ty mialas wczoraj urodzinkiKochana zycze Ci przede wszystkim tego maleństwa - doczekasz sie zobaczysz [emoji110][emoji110][emoji110] Bardzo mocno w to wierze ze za chwile dołączysz do grupy szczesliwie zaciążonych dziewczyn [emoji106][emoji106][emoji106] Jestes kochana i zazdroszcze Twojej siostrze ze ma taka cudowna siostre bo gdybym ja miala siostre to marzyłabym o takie siostrze jak TY [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Spoznione zyczenia ale szczere - wiesz o tym [emoji7][emoji7][emoji7] Pochwal sie co wczoraj robiłas ?
Łooooooooooo, ale jesteś kochana [emoji173]️. Ale napisałaś o tej siostrze, padłam [emoji16][emoji16][emoji16].
A nic nie robiłam, woziłam ziemię, były ostatnie poprawki ścieżki, kosilam trawę. Same urodzinowe czynności [emoji23]
Aaaa, i dostałam dwie stówki od męża, nic nie musiałam za to robić [emoji23]. Kupię sobie zbiornik na deszczówkę [emoji12]
bazylia128
Czyli jak mam CD4/CD8 2,2 a wszystkie ANA ujemne to chyba nie jest tak zle? Ja pierdziele no chyba nie jest mi dane dostac sie do PAsnika najwyzej pojade do immuna w czestochowie do gyncentrum ale @Netiaskitchen plisssss trzymaj dalej ten termin moze jakims cudem Ciebie posluchajaHej dziewczyny! Sorry dopiero doczytuje po lepkach.. mam mnostwo pracy! CD4/CD8 blisko r to juz moga byc schody i wtedy wazne sa inne parametry, jak dodatkowe sa ANA dodatnie do immunologia bedzie przeszkadzac.. ja zaszlam w ciaze ponad z lat temu jak mialam 2.7 i nie poronilam a bylam tylko na sterydzie..jedyne co beta na poczatku slabo rosla ale przeszkoda mogly byc braki w KIRach.. teraz mialam 2.9 i ana lekko dodatnie no i immunosupresja to bylo minimum wg docenta
bazylia128
Czyli urodziny przelozylas na piąteczek? Ale ciacho do pracy i dla meza napewno jakies zrobilas - przyznaj sieŁooooooooooo, ale jesteś kochana [emoji173]️. Ale napisałaś o tej siostrze, padłam [emoji16][emoji16][emoji16].
A nic nie robiłam, woziłam ziemię, były ostatnie poprawki ścieżki, kosilam trawę. Same urodzinowe czynności [emoji23]
Aaaa, i dostałam dwie stówki od męża, nic nie musiałam za to robić [emoji23]. Kupię sobie zbiornik na deszczówkę [emoji12]
Netiaskitchen
Kochana, wszystjiego NAJ, NAJ, NAJ!!!Łooooooooooo, ale jesteś kochana [emoji173]️. Ale napisałaś o tej siostrze, padłam [emoji16][emoji16][emoji16].

No wiadomo czego Ci życzę

Co ja tu będę się dlugo rozpisywać
Co ja tu będę się dlugo rozpisywać  Żebyś mogła za jakiś już niedlugi czas nam tu wrzucić piekne zdjęcie brzusia
Żebyś mogła za jakiś już niedlugi czas nam tu wrzucić piekne zdjęcie brzusia 
 i żebyś się musiała wkrótce zastanawiać czy na tej ślicznej nowej ścieżce da się zapitalać wózkiem
 i żebyś się musiała wkrótce zastanawiać czy na tej ślicznej nowej ścieżce da się zapitalać wózkiem  Niech się wreszcie spelni to o czym marzycie
Niech się wreszcie spelni to o czym marzycie  No i tych milionów w totka to też Ci życzę, a co będę Ci żałować
No i tych milionów w totka to też Ci życzę, a co będę Ci żałować 

reklama

Netiaskitchen
TrzymamCzyli jak mam CD4/CD8 2,2 a wszystkie ANA ujemne to chyba nie jest tak zle? Ja pierdziele no chyba nie jest mi dane dostac sie do PAsnika najwyzej pojade do immuna w czestochowie do gyncentrum ale @Netiaskitchen plisssss trzymaj dalej ten termin moze jakims cudem Ciebie posluchaja

Podziel się: