reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
1588153509842.jpeg

Ja ci tu wczoraj o kwiatkach napitalałam a ty mialas wczoraj urodzinki :o:o:o Kochana zycze Ci przede wszystkim tego maleństwa - doczekasz sie zobaczysz ✊✊✊ Bardzo mocno w to wierze ze za chwile dołączysz do grupy szczesliwie zaciążonych dziewczyn 👍👍👍 Jestes kochana i zazdroszcze Twojej siostrze ze ma taka cudowna siostre bo gdybym ja miala siostre to marzyłabym o takie siostrze jak TY ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Spoznione zyczenia ale szczere - wiesz o tym 😍😍😍 Pochwal sie co wczoraj robiłas ?

No @Aduś16 stwierdzila ze konieczna będzie co najmniej immunosupresja, a może coś więcej.
Hej dziewczyny! Sorry dopiero doczytuje po lepkach.. mam mnostwo pracy! CD4/CD8 blisko r to juz moga byc schody i wtedy wazne sa inne parametry, jak dodatkowe sa ANA dodatnie do immunologia bedzie przeszkadzac.. ja zaszlam w ciaze ponad z lat temu jak mialam 2.7 i nie poronilam a bylam tylko na sterydzie..jedyne co beta na poczatku slabo rosla ale przeszkoda mogly byc braki w KIRach.. teraz mialam 2.9 i ana lekko dodatnie no i immunosupresja to bylo minimum wg docenta

Hej dziewczyny! Sorry dopiero doczytuje po lepkach.. mam mnostwo pracy! CD4/CD8 blisko r to juz moga byc schody i wtedy wazne sa inne parametry, jak dodatkowe sa ANA dodatnie do immunologia bedzie przeszkadzac.. ja zaszlam w ciaze ponad z lat temu jak mialam 2.7 i nie poronilam a bylam tylko na sterydzie..jedyne co beta na poczatku slabo rosla ale przeszkoda mogly byc braki w KIRach.. teraz mialam 2.9 i ana lekko dodatnie no i immunosupresja to bylo minimum wg docenta
Ty lepiej powiedz jak u Ciebie?Kiedy masz wizytę? Bo ja tu kciukasy mocno będę zaciskać😊

Zobacz załącznik 1112931
Ja ci tu wczoraj o kwiatkach napitalałam a ty mialas wczoraj urodzinki :o:o:o Kochana zycze Ci przede wszystkim tego maleństwa - doczekasz sie zobaczysz [emoji110][emoji110][emoji110] Bardzo mocno w to wierze ze za chwile dołączysz do grupy szczesliwie zaciążonych dziewczyn [emoji106][emoji106][emoji106] Jestes kochana i zazdroszcze Twojej siostrze ze ma taka cudowna siostre bo gdybym ja miala siostre to marzyłabym o takie siostrze jak TY [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Spoznione zyczenia ale szczere - wiesz o tym [emoji7][emoji7][emoji7] Pochwal sie co wczoraj robiłas ?

Łooooooooooo, ale jesteś kochana [emoji173]️. Ale napisałaś o tej siostrze, padłam [emoji16][emoji16][emoji16].
A nic nie robiłam, woziłam ziemię, były ostatnie poprawki ścieżki, kosilam trawę. Same urodzinowe czynności [emoji23]
Aaaa, i dostałam dwie stówki od męża, nic nie musiałam za to robić [emoji23]. Kupię sobie zbiornik na deszczówkę [emoji12]

Czyli jak mam CD4/CD8 2,2 a wszystkie ANA ujemne to chyba nie jest tak zle? Ja pierdziele no chyba nie jest mi dane dostac sie do PAsnika najwyzej pojade do immuna w czestochowie do gyncentrum ale @Netiaskitchen plisssss trzymaj dalej ten termin moze jakims cudem Ciebie posluchaja ;)

Łooooooooooo, ale jesteś kochana [emoji173]️. Ale napisałaś o tej siostrze, padłam [emoji16][emoji16][emoji16].
A nic nie robiłam, woziłam ziemię, były ostatnie poprawki ścieżki, kosilam trawę. Same urodzinowe czynności [emoji23]
Aaaa, i dostałam dwie stówki od męża, nic nie musiałam za to robić [emoji23]. Kupię sobie zbiornik na deszczówkę [emoji12]
Czyli urodziny przelozylas na piąteczek? Ale ciacho do pracy i dla meza napewno jakies zrobilas - przyznaj sie ;) Czyli od wczoraj obie mamy 36 lat ;)

Kochana, wszystjiego NAJ, NAJ, NAJ!!! ❤️❤️❤️😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
No wiadomo czego Ci życzę ❤️❤️❤️❤️❤️❤️Co ja tu będę się dlugo rozpisywać 😀Żebyś mogła za jakiś już niedlugi czas nam tu wrzucić piekne zdjęcie brzusia ❤️😀 i żebyś się musiała wkrótce zastanawiać czy na tej ślicznej nowej ścieżce da się zapitalać wózkiem 😀Niech się wreszcie spelni to o czym marzycie 😀No i tych milionów w totka to też Ci życzę, a co będę Ci żałować 😘😘😘

reklama
Do góry