Ragda
Fanka BB :)
Dawaj zdjecie!Boże ale mi dodało wpisów i bez zdjęcia ;/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dawaj zdjecie!Boże ale mi dodało wpisów i bez zdjęcia ;/
Nie ma zdjecia dalejTaki malenstwo![]()
Ufff
Czekałam niecierpliwie na wieści od Ciebie
Bo przyznam się, że chyba Tobie najbardziej kibicuję jak poczytałam Twoją historięPo prostu musi, musi być dobrze
Cuuuudownie!![]()
O jezu jak cudownie! Od rana czekalam na tą wiadomość!![]()
Dziękuje ślicznie kochana !! Nooo poryczalam się dzisiaj jak głupiaale jestem szczesliwa w końcu !! Życzę Ci dzisiaj również samych dobrych wiadomości
teraz trzymamy kciuki za Ciebie
![]()
Ja sobie zaklinam rzeczywistość, ze jak u Ciebie jest dobrze to u mnie tez musi, nie ma bataDziękuje ślicznie kochana !! Nooo poryczalam się dzisiaj jak głupiaale jestem szczesliwa w końcu !! Życzę Ci dzisiaj również samych dobrych wiadomości ❤
teraz trzymamy kciuki za Ciebie ❤
![]()
Mam pytanieczy wasi ginekolodzy badają wam piersi a może proponują usg piersi lub wydają skierowanie?Czy może wykonujecie usg na tzw.wlasna rękę?
Jak myślicie czy jesli od mojego ostatniego usg minęło 2lata powinnam w tej ciąży również wykonać?co myślicie....