Paulq
Początkująca w BB
A widziszProbowalam. Na grupiw tez jestemmojego tradziku nic nie ruszy chyba. Przeszlam nawet roczna kuracje izotekiem najsilniejszym lekiem a i tak nie pomoglo

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A widziszProbowalam. Na grupiw tez jestemmojego tradziku nic nie ruszy chyba. Przeszlam nawet roczna kuracje izotekiem najsilniejszym lekiem a i tak nie pomoglo
Mnie dziś gin na wizycie pytała czy mam zrobione, robiłam w styczniu tego roku (skierowanie z lux med) więc nie płaciłam. Dostałam też karteczkę z badaniami, które należy zrobić w 1trymestrze i usg piersi tam było więc chyba jest konieczne.
@martini6 Gratulacje cieszę się bardzo![]()
PodpatrzeKtóry szpital w Łodzi polecacie do porodu?![]()
Jeeestpiekny maluszek ❤ zdrowo sie miejcie
Jaki slodki ludzikrosnijcie zdrowo
Podpatrze![]()
Kurcze nie wiem czemu nie moge przez tel dodac musiałam wejść na laptopa aby dodać :/ Zobacz załącznik 1113381
Koniecznie daj znać co powie lekarzW środę mam wizytę zobaczymy co mi powie lekarz, trochę mnie uspokoilyście A wtedy faktycznie nie jadłam kolacji...
Ja z Krakowa.A tak wogole z jakich miast jesteście ?
Ja jestem z Poznania![]()
Serdeczne gratulacjeHello Mamuśki ! Witam się z Wami mam całe 2 cm i cudownie bijące serduszko, mamusia aż się popłakaławidać u mnie już główkę i raczki, nóżki chodź jesteśmy dopiero w 9 tc
krwiak jeszcze jest ale Pan Doktor kazał się nim już nie przejmować tylko odpoczywać a on sam z czasem się wchłonie. Aaaaa ale się cieszę
![]()
Lipnica wioska między Bytowem a Chojnicami
[/QUokolice
Ja okolice KartuzyLipnica wioska między Bytowem a Chojnicami