Pójdźka
Fanka BB :)
To ładny wynik. I wszystkie doszly do blastki?W pierwszej stymulacji pobrali 8 komórek,dojrzałych było 5 a zapłodniły się 3.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
To ładny wynik. I wszystkie doszly do blastki?W pierwszej stymulacji pobrali 8 komórek,dojrzałych było 5 a zapłodniły się 3.
@fredka84 jakie to ciacho upiekłas samotniczko Ty nasza kochana?? Już pewnie masz ta imprezkę i pijesz [emoji2957] ja walczę, żeby nie otworzyć winka...ale dziś majówka to może się poddam? [emoji39][emoji12]
Wypij za tych co nie mogą@fredka84 jakie to ciacho upiekłas samotniczko Ty nasza kochana?? Już pewnie masz ta imprezkę i pijeszja walczę, żeby nie otworzyć winka...ale dziś majówka to może się poddam?

za mnie na przykład. Potem się zrewanżuję
za mnie na przykład. Potem się zrewanżuję
He he he, widzę że jest tu ktoś bardziej szurnięty już ja [emoji12]. Masz rację, trawa nie wybacza [emoji23]U nas pada [emoji24] a ja mimo to robię w ogrodzie bo zwariuje jak nie zrobię i mnie to uspokajaa zaraz mi chwasty powyrastaja jak nie zrobię trawki porządnie...mąż mnie wkurza bo zamiast robić chce jakieś przytulaski....ja nie mam czasu na takie rzeczy- trawa czeka!!! [emoji12][emoji12][emoji12]
Kurde, ja to już marzę o kawie ze zwykłej stacji paliw [emoji23]. Ciacho wyszło dobre, wszyscy chwalili, jutro zrobię zdjęcie [emoji8].Wrzuć potem foto koniecznie [emoji39][emoji39][emoji39]u nas ciasta brak, ale za to
moj M dzisiaj po sniadaniu pojechał o pyszną kawę i lody[emoji4]wiec właśnie korzystam [emoji4]Lody już dawno pożarte, kawusię jeszcze popijam[emoji4]
No to zdrowko kochanaKurde, ja to już marzę o kawie ze zwykłej stacji paliw [emoji23]. Ciacho wyszło dobre, wszyscy chwalili, jutro zrobię zdjęcie [emoji8].
Ja właśnie ogarniam naczynia po grillu a Siwy jeszcze pod altaną siedzi pijany o z psami gada [emoji23]. Ja trzy drinki, dosyć mocne ale mnie nie sieklo [emoji12]
 ja popijam jak zwykle winko czerwone
ja popijam jak zwykle winko czerwone
Nigdy mazurka nie jadłam [emoji848]. Jutro pokażę ciacho, takie z bezą na wierzchu robiłam, jakąś dziwną nazwę ma[emoji848]Jakie? U mnie mazurek gorący prosto z pieca[emoji3] jeszcze polewa mnie czeka[emoji6]
Jak by od tyłu przyatakował to można w tym czasie pielić[emoji16][emoji16][emoji16]. Tasza ty zawsze znajdziesz rozwiązanie[emoji23]A przytulasek na trawce[emoji6]?
[emoji23][emoji23][emoji23]No chciał na tarasie ale uciekłam do domu bo by sąsiedzi mieli atrakcje...musiałam sie puścić bo by nic nie chciał pomagać [emoji12][emoji12]