reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starające się 2008

CZesc kobietki:)
Adiva nie martw sie śluzem jak jest taki biały to jak mówiła już vanilia to w brzuszku mozesz miec fasolke:)
Ja zrobiłam test i wszyszła bardzoooo jasna kreseczka jak niteczka i słabo widoczna. Teraz czekam na dzien okresu(trzy dni -jeszcze)by miec pewnosc czy to fasolka czy nic:)Jak szybko robiłyście swoje tesciki?Ja kupiłam bobo test strumieniowy 10 mlu/ml co niby wykrywa juz 2 dniowa ciaze hmmm pewnie chwyt marketingowy.

reklama
Czy pojawiający sie biały śluz przed @ to w wiekszosci oznaka ciązy???Pytam bo za 2 dni powinnam dostac i własie taki sluz sie u mnie pojawił chyba 2-3 dni temu.Jeszcze jedna dziwna rzecz sie wydarzyła.Nie bola mnie jajniki a hmmm jakby to opisac parcie na pępek i taki nacisk od pepka w doł.Nie zakładam oczywisce ze jestem w ciązy ale jesli jest to jakis nie własciwy objaw prosze mi dac znac

podobno, ja niestety nie pamietam jak było u mnie z tym śluzem. Co do parcia na pępek - jakoś nie kojarzę takich odczuć u siebie :confused:. Chyba nie pomoge tym razem sorki :sorry2:

CZesc kobietki:)
Adiva nie martw sie śluzem jak jest taki biały to jak mówiła już vanilia to w brzuszku mozesz miec fasolke:)
Ja zrobiłam test i wszyszła bardzoooo jasna kreseczka jak niteczka i słabo widoczna. Teraz czekam na dzien okresu(trzy dni -jeszcze)by miec pewnosc czy to fasolka czy nic:)Jak szybko robiłyście swoje tesciki?Ja kupiłam bobo test strumieniowy 10 mlu/ml co niby wykrywa juz 2 dniowa ciaze hmmm pewnie chwyt marketingowy.

no kochana, chyba Ci się udało :-D. Ja wiem, że swój zrobiłam przed terminem miesiączki ale ile przed??? Nie pamiętam dokładnie, zrobienie tego testu to był impuls, w ogóle tego wcześniej nie planowalam. No i moja kreseczka też była bledziutka. Czekam na ofocjalne potwierdzenie ale po cichu to juz gratuluję :-D

Nienius może kiedys tak bedzie że nasze znajomości przetrwają a wtedy z maleństwem przyjadę odwiedzić Ciebie i zobaczę Twoje szczęście jedno i drugie

Narazie nie dziekuje:)Tak bym chciła by wyszlo ok :)Wogole nie planowałam dzidziusia a teraz mysle o nim przez caly czas nie wspominajac o wybieraniu imion heheh:)W niedziele napewno zrobie test z rana:)Trzymaj kciuki nenius:)

Vanilia nie tylko przed spodziewana ale chyba za duzo za wszesnie.Na opakowaniu testu było napisane iz mozna go urzywac 7 dni po stosunku i tak zrobiłam. Teraz jest 11 dzien ale poczekam do niedzieli by sie upewnic co tam w brzuszku jest dzidzia czy tłuszczyk:)

reklama
Narazie nie dziekuje:)Tak bym chciła by wyszlo ok :)Wogole nie planowałam dzidziusia a teraz mysle o nim przez caly czas nie wspominajac o wybieraniu imion heheh:)W niedziele napewno zrobie test z rana:)Trzymaj kciuki nenius:)

trzymam mocno :tak::tak::tak:

A ja się chyba pokuszę i jutro z rana zrobię test, ale tak się boję....

zrób i nie bój się, jak nie wyjdzie tym razem, to wyjdzie następnym a my jesteśmy tu po to by wspierać i pocieszać jakby co

Do góry