reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starające się 2008

reklama
Ehhhh to nieee;-)koniecznie daj znac jutro co Ci wyszło. Chodz czuje ,ze bedziemy świętowac:tak:
Ja mam o tyle gorzej ,ze nie wiem na kiedy przypada mi dzien planowanego okresu. Po tabletkach mam rozregulowane wszystko.No cóż bedzie dzien testowania bedzie to 14 dzien wiec powinno wyjsc:)

Dzien dobry w piateczek.... wczoraj co prawda od zadnej z Was nie uslyszalam slowa otuchy ....:no::no::no::baffled::confused: .... choc bardzo potrzebowalam.... :baffled: ... ale mam nadzieje,ze to tylko niedopatrzenie i fascynacja nowym foto-watkiem.... ktory jest naprawde super pomyslem :tak:

monikaaa2 trzymam kciuki za ta blada kreseczke - niech sie czerwieni i grubieje :)
vanilia_sky nie boj sie!!! rob tescik, a jak nie wyjdzie, to masz przeciez nastepny cykl :-)

a tak sobie pomyslalam, ze cale szczescie,ze te nasze cykle sa miesieczne... psy maja ciezej :) wiec wiecej optymizmu prosze!!! :-):-):-)

adiva zycze Ci,zeby to Fasolcia pchala Twoj pepek ;-)
anets ,adiva dala Ci super rade - wycisz sie i nie skupiaj tak bardzo naswoim ciele, poczytaj,odprez sie,pojdz na dlugi spacer....weekend tuz tuz:-)

A ja to niebardzo wiem co u mnie...ani@ ani II , narazie usunelam suwaczek,bo wszystko stanelo do gory nogami....:baffled:

No i dupka blada :/ Nie bedzie dzidzi w tym miesiącu...Już zaczeło sie plamienie
No cóż...mam nadzieje że chociaż Wam sie uda :) trzymam kciuki za kreseczki
Co do wczorajszego wieczora to ja byłam daleko od kompa....sesja jest uczyc sie trzeba...wiec nawet nie patrze w strone kusiciela :)

HEJ SŁONECZKO (elektra) mam nadzieje ,ze dzis bedzie u Ciebie lepiej jak coś pisz na priv zawsze chetnie słuze pomoca. No oby ta kreseczka zmieniła sie w mega mutanta kreske ehhh ale to sprawdzimy dopiero w poniedziałek no moze w niedziele. Ja jak zwykle sto lat za murzynami i nic nie wiem o tym nowym watku?

No i dupka blada :/ Nie bedzie dzidzi w tym miesiącu...Już zaczeło sie plamienie
No cóż...mam nadzieje że chociaż Wam sie uda :) trzymam kciuki za kreseczki
Co do wczorajszego wieczora to ja byłam daleko od kompa....sesja jest uczyc sie trzeba...wiec nawet nie patrze w strone kusiciela :)

Adiva widze iz meczysz sie sesja-niesety jak i ja.
Praca(cholernie strsująca) sesja -stres ehhh a kiedy odpoczynek.:(

adiva, juz za 2 tygodnie bedzie nowa szansa na dzidzie :happy2: a jesli chodzi o sesje....wiem co to znaczy....nieprzespane noce i dnie...zombi podchodza pod okno,bo mysla,ze jestes ichniejsza......:-D

reklama
Do góry