Agnieszka 30
Fanka BB :)
Tak już dawno tak jak pisałam wcześniejPoczułyście już pierwsze ruchy?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak już dawno tak jak pisałam wcześniejPoczułyście już pierwsze ruchy?![]()
Witajcześć dziewczynyZ tej strony też październikowa przyszła mama
![]()
27.10WitajNa którego października masz termin?
Tak już dawno tak jak pisałam wcześniejA ty już czujesz??
27.10Także jeszcze
Jestem w 16 tygodniu
Zajrzałam na forum, ponieważ moja ciąża jest prowadzona na Islandii, a chce wiedzieć jakie badania macie dziewczyny i o co ewentualnie się dopytać. Tutaj ciążę prowadzi położna. Nie mówiąc o tym, że większość z Islandczyków wierzy w elfy...więc wiecie...lepiej zasięgnąć opinii przyszłych mam
[/No tak pewnie nie kiedy lepiej się zapytać o coś dla lepszego samopoczucia niż się martwić nie potrzebie. Jak będziesz miała jakieś pytania to śmiało![]()
Pewnie że tak maluszek ma czas inni czują szybciej inni troszkę później dlatego nie ma się co martwićja na razie nie. Tylko takie bulgotki w brzuchu.ale moja ginekolog powiedziala ze nie ma czym się martwić. Ok 20 tygodnia zazwyczaj wyczuwane są ruchy
także mamy jeszcze czas
![]()
Witaj27.10Także jeszcze
Jestem w 16 tygodniu
Zajrzałam na forum, ponieważ moja ciąża jest prowadzona na Islandii, a chce wiedzieć jakie badania macie dziewczyny i o co ewentualnie się dopytać. Tutaj ciążę prowadzi położna. Nie mówiąc o tym, że większość z Islandczyków wierzy w elfy...więc wiecie...lepiej zasięgnąć opinii przyszłych mam
![]()
Pewnie że takja na razie nie. Tylko takie bulgotki w brzuchu.ale moja ginekolog powiedziala ze nie ma czym się martwić. Ok 20 tygodnia zazwyczaj wyczuwane są ruchy
także mamy jeszcze czas
![]()