Nooo, teraz jesteś taka właśnie ze wsiA, racja. Te co masło ubijaja?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nooo, teraz jesteś taka właśnie ze wsiA, racja. Te co masło ubijaja?
Ty myśl co chceszJa nie liczę że coś będzie z tej procedury serio... Lekarz dziś znów dał 2 opcje skasować cykl albo punkcja w sobotę
Kurczę jeszcze jutro oddajemy nasze mieszkanie na wynajem.. Jakoś tak smutno heh! Polubiłam je przez ostatnie 3 tygodnie remontu, urządzania itd..Tak że aż całkiem o stymulacji zapominałamTy myśl co chcesz, wiesz jak się nastawiać racjonalnie, ale ja mogę Ci kibicować i mocno trzymać kciuki cokolwiek by się nie działo i naprawdę bardzo będę z Tobą myślami. Jeden cud jest Ci potrzebny❤I na ten cud będę czekać
![]()
DziękiTy myśl co chcesz, wiesz jak się nastawiać racjonalnie, ale ja mogę Ci kibicować i mocno trzymać kciuki cokolwiek by się nie działo i naprawdę bardzo będę z Tobą myślami. Jeden cud jest Ci potrzebny❤I na ten cud będę czekać
![]()
ObyDziękuję bardzo kochana za pomoc. Chyba ze w lipcu odwolaja kwarantanne to nie bede miala takiego problemu [emoji110]
A co powiesz na kciuki plus takie cudo?Dziękiaż mi głupio hehehe ale kciuki są przereklamowane , gdybyś nie była w ciąży to bym Ci napisała żebyś się za mnie napiła haha!!!!
Nieeeeee, to piwo na niby, odpada! Przypomnę się jak już urodziszA co powiesz na kciuki plus takie cudo?![]()
Wzgardziłaś najlepszym napojem pseudo browarniczym bez alko jaki ostatnio spróbowałamNieeeeee, to piwo na niby, odpada! Przypomnę się jak już urodziszno ale w sumie będziesz karmić... To @fredka84 może wyręczy w tym
a ja się za siebie napije w sobotę wieczorem jak już będę opróżniona z tego ogromnego stada pęcherzyków
![]()
![]()
![]()
Nooo jasne, ja w tym byłam mistrzem..dwa lata się tak bujalam żeby robić przerwy a potem dalej karmićWzgardziłaś najlepszym napojem pseudo browarniczym bez alko jaki ostatnio spróbowałam
Spoko, w karmieniu można zrobić przerwę na jakąś lekką imprezęJuż tak robiłam, więc na Twoje kolejne urodziny możemy się umawiać
Znaczy wtedy ja będę pić, a Ty nie![]()
I tak to właśnie się roznoszą zarazki, taka @Pójdźka do roboty chodzi i na ludzi pluje, dlatego jej przyłbicę założyliDobrze, że tylko przyłbicę oplułaś, a nie jakiegoś klienta![]()