Aduś16
Fanka BB :)
Jestes juz po transferze ? Daj znac i powodzenia!!!Tak♥♥♥Dzięki kochana![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Jestes juz po transferze ? Daj znac i powodzenia!!!Tak♥♥♥Dzięki kochana![]()
Tak. My juz w domku w trójpakuJestes juz po transferze ? Daj znac i powodzenia!!!
Bardzo szybko ta beta ci idzieHej dziewczyny,
Nie wytrzymalam i jednak zrobiłam znowu bete 16 dpt 4218. Zrobiłam też progesteron i wyszło mi 213. Czy to jest dobry wynik? Pielęgniarka mówiła, że może być wysoki ale trochę mnie zaskoczył.
Ziemniaki, buraczki i pieczony dorsz. Młody zjadł, tylko rukolę matka musiała pożreć bo nie wchodziłaNoooo, widzę że się rozumiemy [emoji16]
Wymyślcie mi łatwy, szybki i do ty obiad baby. Nie dość, że mam brak pmyslu to jeszcze zero chęci na gotowanie [emoji58]
No to mega że tak sprawnieTak. My juz w domku w trójpaku
Transfer ekspres-od wejscia do wyjscia 15min.
A ty jak sie czujesz przed jutrzejszą punkcja?
Pomysle o tobie ciepło jutro, zeby wszystko przebieglo bez komplikacji i zeby te dwie kruszynki byly piekne![]()
I dlatego musiałam upłynnić zapasy, bo inaczej to nie wiem jakby było@Netiaskitchen jest teraz na odwyku![]()
Ale słodziaczekZiemniaki, buraczki i pieczony dorsz. Młody zjadł, tylko rukolę matka musiała pożreć bo nie wchodziłaDla nas jest wersja z sałatką mix a bez buraczków, bo buraczki mam pomrożone gotowe w porcji na raz dla młodego
![]()
Albo wino z górnej półki@Natsnats ty jestes stworzona do tego zeby pic tylko prawdziwego szampana![]()
Ale słodziaczek
Sama bym taki obiadek wciągnęła![]()