Aduś16
Fanka BB :)
Jestes juz po transferze ? Daj znac i powodzenia!!!Tak♥♥♥Dzięki kochana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Jestes juz po transferze ? Daj znac i powodzenia!!!Tak♥♥♥Dzięki kochana
Tak. My juz w domku w trójpakuJestes juz po transferze ? Daj znac i powodzenia!!!

Bardzo szybko ta beta ci idzieHej dziewczyny,
Nie wytrzymalam i jednak zrobiłam znowu bete 16 dpt 4218. Zrobiłam też progesteron i wyszło mi 213. Czy to jest dobry wynik? Pielęgniarka mówiła, że może być wysoki ale trochę mnie zaskoczył.
 Progesteton to zalezy w jakich jednostkach podaje laboratorium. A kiedy masz usg?
 Progesteton to zalezy w jakich jednostkach podaje laboratorium. A kiedy masz usg?Ziemniaki, buraczki i pieczony dorsz. Młody zjadł, tylko rukolę matka musiała pożreć bo nie wchodziłaNoooo, widzę że się rozumiemy [emoji16]
Wymyślcie mi łatwy, szybki i do ty obiad baby. Nie dość, że mam brak pmyslu to jeszcze zero chęci na gotowanie [emoji58]
 Dla nas jest wersja z sałatką mix a bez buraczków, bo buraczki mam pomrożone gotowe w porcji na raz dla młodego
Dla nas jest wersja z sałatką mix a bez buraczków, bo buraczki mam pomrożone gotowe w porcji na raz dla młodego 
No to mega że tak sprawnieTak. My juz w domku w trójpaku
Transfer ekspres-od wejscia do wyjscia 15min.
A ty jak sie czujesz przed jutrzejszą punkcja?
Pomysle o tobie ciepło jutro, zeby wszystko przebieglo bez komplikacji i zeby te dwie kruszynki byly piekne

a teraz trzymam kciuki!!!
a teraz trzymam kciuki!!! 

I dlatego musiałam upłynnić zapasy, bo inaczej to nie wiem jakby było@Netiaskitchen jest teraz na odwyku

Ale słodziaczekZiemniaki, buraczki i pieczony dorsz. Młody zjadł, tylko rukolę matka musiała pożreć bo nie wchodziłaDla nas jest wersja z sałatką mix a bez buraczków, bo buraczki mam pomrożone gotowe w porcji na raz dla młodego

Albo wino z górnej półki@Natsnats ty jestes stworzona do tego zeby pic tylko prawdziwego szampana

Ale słodziaczek
Sama bym taki obiadek wciągnęła
 Mężowi tez fotę wysłałam, to się teraz ślini bo do 16 jest jeszcze w pracy
Mężowi tez fotę wysłałam, to się teraz ślini bo do 16 jest jeszcze w pracy