Netiaskitchen
Fanka BB :)
Już niedlugoWyglada git i nie wiem co Ty myślisz, że ja na codzień jem skoro wiesz marzy mi się bułka z pasztetem [emoji16] [emoji12]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już niedlugoWyglada git i nie wiem co Ty myślisz, że ja na codzień jem skoro wiesz marzy mi się bułka z pasztetem [emoji16] [emoji12]
Jejuuu ale słodziak !!Ziemniaki, buraczki i pieczony dorsz. Młody zjadł, tylko rukolę matka musiała pożreć bo nie wchodziłaDla nas jest wersja z sałatką mix a bez buraczków, bo buraczki mam pomrożone gotowe w porcji na raz dla młodego
![]()
Mniam [emoji16] Ślicznie je [emoji3059]Ziemniaki, buraczki i pieczony dorsz. Młody zjadł, tylko rukolę matka musiała pożreć bo nie wchodziła [emoji6]Dla nas jest wersja z sałatką mix a bez buraczków, bo buraczki mam pomrożone gotowe w porcji na raz dla młodego [emoji4]
Sushi mam plan zamówić sobie (ofkors bez surowej ryby) w niedzielę przed cc [emoji16][emoji16] Portojna porcje [emoji12] A kanapki z pasztetem mają czekać na mnie po powrocie że szpitala, albo się rozwodzę [emoji1787][emoji1787]Już niedlugo[emoji3]będzie pasztet i bedzie sushi [emoji8]
Pieknie rośnieHej dziewczyny,
Nie wytrzymalam i jednak zrobiłam znowu bete 16 dpt 4218. Zrobiłam też progesteron i wyszło mi 213. Czy to jest dobry wynik? Pielęgniarka mówiła, że może być wysoki ale trochę mnie zaskoczył.
Pamiętam to zamówienie na kanapkiSushi mam plan zamówić sobie (ofkors bez surowej ryby) w niedzielę przed cc [emoji16][emoji16] Portojna porcje [emoji12] A kanapki z pasztetem mają czekać na mnie po powrocie że szpitala, albo się rozwodzę [emoji1787][emoji1787]
Mój nie wszystkie lubi, ale buraki, marchewka z groszkiem, brokuł i pomidor są spokoMniam [emoji16] Ślicznie je [emoji3059]
Moja by ani rukoli ani buraczków nie tknęła. Jak to mowi: "nie zachwycają mnie warzywa" [emoji12][emoji16]
Za to oliwki, paella czy wszelkie ryze w ilościach hurtowych [emoji16]
Ty, weź mi go daj, będziesz miała następnegoZiemniaki, buraczki i pieczony dorsz. Młody zjadł, tylko rukolę matka musiała pożreć bo nie wchodziłaDla nas jest wersja z sałatką mix a bez buraczków, bo buraczki mam pomrożone gotowe w porcji na raz dla młodego
![]()
ananasku jestes sliczna - normalnie wszystkie takie piekne ❤ ❤ ❤tak moja ciekawosc zostala zaspokojonaEeee nieee trochę byłam odpicowana bo to zdjęcie z wesela![]()
Wszystkie tu kobitki to ślicznotki wiec nie ma opcji żeby której się nie udało bo takie geny nie mogą się zmarnować❤❤❤
Ty za ladna jestes na takie supriseJa tez chce!!