Wcale nie bladziochCześć dziewczyny!
Ja dziś 3 dzień spóźnienia miesiączki i powiem szczerze ze kompletnie w szoku bo bez planowania i pilnowania w tym cyklu, na teście widzę to.. (robiony k.19) rozumiem ze mogę wsteonie się cieszyć? czy tylko ja widzę tego bladziocha![]()
reklama
Bridget_Ben
Fanka BB :)
Zaden bladzioch! Wielkie gratulacje kochanaCześć dziewczyny!
Ja dziś 3 dzień spóźnienia miesiączki i powiem szczerze ze kompletnie w szoku bo bez planowania i pilnowania w tym cyklu, na teście widzę to.. (robiony k.19) rozumiem ze mogę wsteonie się cieszyć? czy tylko ja widzę tego bladziocha![]()
Nadziejka90
Gratulacje ❤Cześć dziewczyny!
bleucoco
Teoretycznie normalne, ale nie powinny trwać zbyt długo, nie powinnaś mieć takiego odczucia niepokoju, że coś jest nie tak, nie powinno być plamień, bo wtedy do lekarza od razu. Weź no spę, nie ma co się męczyć. Ja miałam takie silne bóle 12 dpo. Później w I trymestrze zdarzyły mi się ze 2 razy ćmienia w podbrzuszu jak na @, ale delikatneA z tymi laboratoriami teraz to masakra na wynik homocysteiny czekałam 7 dni. Normalnie było 2 dni. Do poniedziałku zostały mi testy do zrobienia. Jakas taka spokojna jestem. A powiedzcie mi takie bóle dosyć mocne czasami jak na miesiączkę to normalne przy wczesnej ciąży? Przeszłam 5 ciąż i nigdy tak nie miałam
Ostatnia edycja:
bleucoco
@Smerfetka94 tak miała, ale chyba od jakiegoś czasu jej nie widziałamA jest tu jakas dziewczyna która zaszła odrazu po poronieniu? Zaczynam się znowu nakręcac![]()
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja i wiele wiele innychA jest tu jakas dziewczyna która zaszła odrazu po poronieniu? Zaczynam się znowu nakręcac![]()
AnMil
Cześć dziewczyny!
No to już wcale nie taki bladzioch!! Myślę, ze można powoli gratulować!
Marvelka89
W sumie to już po terminie jestem 2 dzień. Do lekarza muszę iść jak najszybciej po heparyne. Takie mam zalecenia. Acard już leci z 5 miesięcy. Jestem pełna optymizmuTeoretycznie normalne, ale nie powinny trwać zbyt długo, nie powinnaś mieć takiego odczucia niepokoju, że coś jest nie tak, nie powinno być plamień, bo wtedy do lekarza od razu. Weź no spę, nie ma co się męczyć. Ja miałam takie silne bóle 12 dpo. Później w I trymestrze zdarzyły mi się ze 2 razy ćmienia w podbrzuszu jak na @, ale delikatneZdecydowanie najsilniejsze były te 12 dpo, ale wtedy @ powinnam mieć za 6 dni dopiero (owu miałam wcześniej po Castagnusie w tym cyklu). Byłam przekonana, że to na @, skręcałam się z bólu, miałam skurcze w macicy takie ustępujące i uderzające na nowo a dodatkowo naprzemienne bóle jajników. Następnego dnia o 21:00 test pozytywny, mocna kreska, jeszcze następnego dnia betaHCG 348
Także silne bóle przed terminem @ nie zawsze muszą zwiastować @ i nie ma co się załamywać tak jak oczywiście załamałam się wtedy ja, bo i jeszcze cycki mi oklapły i przestały boleć
![]()
Marvelka89
Gratulacje i trzymam kciuki za szczęśliwe 9 miesięcyNo to już wcale nie taki bladzioch!! Myślę, ze można powoli gratulować!powtórz koniecznie jutro z porannego moczu - może być już ładna kreseczka
![]()
reklama
Gabson123
Dziewczyny to mój pierwszy cykl z testami owu, czy to juz pozytyw? Jestem w 16dc. Akurat siedzę w pracy i wrócę rano, przytulanki były dziś o 17, test wykonany przed chwilą czyli o 23, myślicie żeby poprawić seksy rano czy zrobić test np jeszcze kolo 15 bo wtedy odeśpie nocke i wtedy przytulanki ?
Załączniki