reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jest taka teoria ze przechodzimy łagodniej, bo jestesmy narodem trochę starej daty i mamy np. wiekszosc szczepien, ktore juz w innych krajach od dawna nie sa stosowane obowiazkowo. Wiadomo ze to teoria jakich wiele, ale w sumie troche logiczna.
No i malo testów robimy nadal...
U nas np w pracy chyba w styczniu wszystkie bylysmy chore, ale co do jednej to sie jeszcze nigdy wczesniej nie zdarzylo. Prawie wszystkie mialysmy zapalenie spojowek, ja pierwszy raz w zyciu. I tak do dzisiaj zastanawiamy sie czy czasem wtedy tego nie przeszlysmy...
Wiedziałam że coś mądrego napiszesz 😘. Coś w tym jest, że mamy więcej szczepień 🤔

njabardziej mnie denerwuje bo mamy samochody na warszwskich tablichach bo lukasz tam zameldowany i jak juz u mnie widze takie tablice to trobia bez powodu. Np ostatnio stalam na swiatlach jak jest jazda na wprost i prawo bylo zielone ale mi sie przypomnialo ze jednak musze wjchac do innego sklepu i stwierdzilam ze zmienie pas i nie moglam sie wymiescic bo znowu na skret w lewo bylo czerwone swiatlo wiec stalam w poprzek i troche zablokowalam ruch - booossszzeee stal za mna tir i tak sie natrabili ;) Ale wyczekalam i zjechalam NO JAKBY NIE MOGLI CHWILE POCZEKAC CO NIE ;)
😂😂😂😂😂😂😂

i o co chodzi z ta deszczowka ? Jak to dziala i po co to jest? Tylko nie zchwalaj za bardzo bo zaraz bede chciala taka kupic i Łukasz ze mna oszaleje ;) Ja koncze 2 piffkooo i chyba wypije jeszcze ze dwa bo nic nie czuje ale jest fajnie a teraz ogladamy na naeflix taki stary film o tych dwoch blizniaczkach co sie domem zamienily ;) Wzielam dzisiaj taka czadowa goraca kapiel ze wsyzlam cala pomarszczona - jeszcze musialam sie Łukaszowi oddac 😂 (sorry - nie chce nikogo zgorszyc) a ty co myszko moja dzisiaj pijesz?
A ty kochana kiedy czegos sie napijesz?
Właśnie mogę się pochwalić wypiłam pół piwa tak przed obiadem, chyba mnie targnęło, teraz głowa boli, mega ekonomiczna jestem haha.

reklama
No co ty gadasz 😱u nas to samo😕 moj Łukasz dlugo szukal 3.0 ale ciezko bylo znaleźć a jak znaleźliśmy to cena byla kosmiczna.
Łukasz sie pyta czy macie 190 km ?
U nas tak samo, nie na nasze zarobki 3.0😢. Mamy 177, to trochę mało. A masz automat czy manual? Mój warunek był automat, bo nie chce mi się wajchować😂. Ale mamy temat, co? 😂

Do góry