Czarna1985
Fanka BB :)
Kocham Trojmiasto i juz zanim tesknieZapraszamy do Trójmiasta![]()
A ty kochana przypomnij mi skad jestes?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kocham Trojmiasto i juz zanim tesknieZapraszamy do Trójmiasta![]()
Boże, normalnie mam ją przed oczami jak zapitala i podskakuje na tych hopkachDobra jestes
![]()
taaaa a przy okazji kiwam ludziom na dzien dobry i udaje ze mam wszystko pod kontrolaBoże, normalnie mam ją przed oczami jak zapitala i podskakuje na tych hopkach![]()
No to kochana chybasie wprosze na lekcje do CiebieJa kiedyś też średnio umiałam cofać i takie tam, ale odkąd mój Siwek coś mi dowalił to się zawzięłam w sobie i jakoś to ogarnęłam. A teraz to ja mu dowalam jak źle zaparkuje w pracy i się sprzeczamy kto lepiej jeździ![]()
Ja tezBoże, normalnie mam ją przed oczami jak zapitala i podskakuje na tych hopkach![]()
Jest taka teoria ze przechodzimy łagodniej, bo jestesmy narodem trochę starej daty i mamy np. wiekszosc szczepien, ktore juz w innych krajach od dawna nie sa stosowane obowiazkowo. Wiadomo ze to teoria jakich wiele, ale w sumie troche logiczna.A wiadzialas że większość górników przechodzi wirusa bezobjawowo? Jeśli wierzyć naszej Tv to przechodzimy koronę inaczej niż Włosi. Nie wiem co o tym sądzić
. Najgorsze jest że nie wiemy na jakich danych możemy polegać
![]()
Eh, słabiutko mamy, tylko 2.0No to kochana chybasie wprosze na lekcje do CiebieTakie same autka mamy wiec bedzie łatwiej
moj mezus sie pyta w jakim silniku macie? Kuz... a co to ma za znaczenie
![]()
Oj tez bym wypiła.... Na zdrowieJa juz pije piifffkkkooooo![]()
njabardziej mnie denerwuje bo mamy samochody na warszwskich tablichach bo lukasz tam zameldowany i jak juz u mnie widze takie tablice to trobia bez powodu. Np ostatnio stalam na swiatlach jak jest jazda na wprost i prawo bylo zielone ale mi sie przypomnialo ze jednak musze wjchac do innego sklepu i stwierdzilam ze zmienie pas i nie moglam sie wymiescic bo znowu na skret w lewo bylo czerwone swiatlo wiec stalam w poprzek i troche zablokowalam ruch - booossszzeee stal za mna tir i tak sie natrabilitaaaa a przy okazji kiwam ludziom na dzien dobry i udaje ze mam wszystko pod kontrola![]()