Ananasowa93
Fanka BB :)
Dawaj ja tu na forumDziewczyna ktora do mnie napisala ma 42 lata i pierwszy raz zdecydowala sie na leczenie bo wczesniej nie miala w planach dziecka a sie zakochalapiszemy sobie
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dawaj ja tu na forumDziewczyna ktora do mnie napisala ma 42 lata i pierwszy raz zdecydowala sie na leczenie bo wczesniej nie miala w planach dziecka a sie zakochalapiszemy sobie
![]()
Nie mama strasznie mi się te właśnie podobają bo wyglądają jak stare dzbany
ale mąż mi zrobił zbiornik na deszczówkę w ziemi ( taki na 1000 litrów) bo ja się darlam, ze trzeba oszczędzać wodę a tyle jej marnujemy
i mam tylko musimy jeszcze dokupić pompkę żebym sobie mogła z baniaczka ciągnąć
![]()
Moj maz tez wedkarz i chetnie by mnie ciagle ze soba bral a mi sie tak nudzi i godzina wydaje sie byc wiecznoscia.Dzisiaj mezus w domu i juz od 5 byl na rybach a teraz jeszcze i mnie ciagnie.MasakraHahaha ja eleganckaja raczej taka dresiara na codzień bo wygodnie
ale ubrać tez się lubię czasem a co
A na rybach to ja lubię jeść, bo mi to się nudzi takie nic nie robienie. Ja nie łowie, chłopaki łowią a ja się zajadamalbo sonie czytam albo dostaje pierdolca z nudów
![]()
U mnie tez nie ma checiJa też zaraz mycie podłóg i takie tam a chęci brak![]()
Nie martw sie. We dwie posiedzimy bo ja na początku tez tak mamOfkors, tylko wiecie, ja siedzę sobie spokojnie w kąciku póki się nie naj.ebię![]()
Jeszcze duzo przede mnąKurczę, idę bo mnie podłogi już wołają. @Czarna1985 już pewne pół chaty posprzątała a ja ciągle na narożniku gniję
. @bazylia128 do roboty, ciacho rób
![]()
toba tez sie zaopiekuje - musimy sie poznacJa tez chce!!!! Zaraz się pakujeja tez jestem nieśmiała...
![]()
Nie mam dzisiaj energii - pobiegalam i cala upocona - jak alkohol wplywa na organizmKurczę, idę bo mnie podłogi już wołają. @Czarna1985 już pewne pół chaty posprzątała a ja ciągle na narożniku gniję
. @bazylia128 do roboty, ciacho rób
![]()
zabieram sie za ciacho z rabarbarem - a termomix kocham - jak mi Łukasz go kupil to wyzywala ze taki drogi a tera zycia sobie bez niego nie wyobrazam, zastepuje mi wysztkie inne sprzety kuchenneZrób bułeczki maślane z teromixa z jakimś pysznym dżemem lub powidłami na śniadanie da kawki rewelacja[emoji3]
napisala ze napisze i ze nas sledzi od pol rokuDawaj ja tu na forum ❤❤ Coraz mniej nas walczących![]()