reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

gdzie tyyyy bylas !!!!!!!!!!! Wczoraj mialam pisac do ciebie ;) ja robilam badania na wlasna reke w gyncentrum bo tam sporo taniej - kir, immunofentyp, cross match, allo mlr, wszystkie rodzaje ANA, ASA, przeciwplemnikowe, Łukasz HLA -c - wyszlo kolo 2500 - u mnie raczej nie ma wiekszego problemu bo wszystko wychodzi ujemnie i prawidlowo i jeszcze zrobilam karotypy - kolo 1000 zl ;) Opowiadaj co u ciebie? Ja dzis pierwszy dzien w pracy ;)
No heeeeej :) wiesz co no zaszyłam się trochę. Pracuję cały czas i troche bylo szaleństwo wiec na nic nie bylo czasu i sie odcielam od wszystkiego, pusta glowa- zdrowa glowa. Wracam z inną energią :) To będziesz miala teraz młyn w robocie ale to dobrze ☺ najlepiej jak sie ma odskocznie.

Kurde czyli jednak 1500 trzeba liczyc... Bo kariotypy to juz mialam zrobione i jakies te mthfry i inne szity.. Ja p%#ole 🤦🏻🙉

A co i Ciebie mpja droga?;)

reklama
Oooo miło :) no ja o Was też caly czas myślę :)
Nie, jeszcze nic. Ale ruszyło sie cos ostatnio po Metypredzie więc moj lekarz twierdzi ze cos moze byc na rzeczy...

A Ty jak tam?;)
U mnie też stara bida, za miesiąc chyba ruszam i wtedy w lipcu transfer.
A tak poza tym to szykujemy imprę w lipcu i też masz być 🙂
Myślę że musisz się nastawić na kwotę ok 2tys zł u Paśnika, może mniej a może więcej 🤔

@fredka84 gadamy soie z cycata o takich pierdolach i ja jej sie chwalilam ze mam zywe kamienie i ona mowi ze w biedronce jest taka roslinka jak mucho -łap? ze jak sie ja dotknie to sie te listki zamykaja ;) chyba bede chciala to miec ;)
Że coooo, przecież to straszne😱. Ja bym nie mogła patrzeć nawet na wkurwiajaca mnie muchę jak się tam męczy 😱. Taka słaba jestem, co zrobić 🤷

No heeeeej :) wiesz co no zaszyłam się trochę. Pracuję cały czas i troche bylo szaleństwo wiec na nic nie bylo czasu i sie odcielam od wszystkiego, pusta glowa- zdrowa glowa. Wracam z inną energią :) To będziesz miala teraz młyn w robocie ale to dobrze ☺ najlepiej jak sie ma odskocznie.

Kurde czyli jednak 1500 trzeba liczyc... Bo kariotypy to juz mialam zrobione i jakies te mthfry i inne szity.. Ja p%#ole 🤦🏻🙉

No, wreszcie przeklnelas 😘. Nasza dziewczyna😜

U mnie też stara bida, za miesiąc chyba ruszam i wtedy w lipcu transfer.
A tak poza tym to szykujemy imprę w lipcu i też masz być 🙂
Myślę że musisz się nastawić na kwotę ok 2tys zł u Paśnika, może mniej a może więcej 🤔
No to za%*&biscie ze ruszasz :) ciesze sie bardzo ❤❤❤
A gdzie ta biba?:)

Jak powiem staremu ze znowu trzeba 2 koła wy#*bać na badania to nogdzie nie pojedziemy na wakacje... Bez sensu 😜

Wiesz co ja te 2500 to za sama immuno zaplacilam ale robilam badania po swojemu co bylo to bralam nawet homocysteine zrobilam a docent ci pewnie rozpisze badania to bedzie taniej - najdrozszy to ten kir i immunofentyp z krwi obwodowej to sie roznie nazywa zelzenie od kliniki ;) Ja za tydzien mam histeroskopie - nienawidze narkozy i juz przezywam i nie wazne ze mialam ja juz tyle razy - za kazdym razem tak reaguje - jakis swir jestem ;) Wysiedzialam sie w domu za wszystkie czasy - do konca czerwca mam jeszcze wykupiona sesje z psychaiatra :o :o :o ale fajna babeczka - mowimy sobie po imieniu chociaz ona uwaza ze to brak profesjonalizmu z jej strony takie skracanie dystansu ;) podobno wcel nie jest mi potrzebna ale ze ma wykupiny pakiet to sobie gadamy o roslinkach, kosmetykach, ja sie jej przebieram w sukienki bo stwoerdzilysmy ze za rzadko w nich chodze, i takie zwykle np co robie dzis na obiad ;) Dawaj z jakims fajnym tekstem tzn z jakas wiazanka bo dawno tego nie bylo a ty masz do tego talent ;) Aha organizujemy u mnie spotkanie i jestes bardzo mile widziana ;) Skad jestes?

No to za%*&biscie ze ruszasz :) ciesze sie bardzo ❤❤❤
A gdzie ta biba?:)

Jak powiem staremu ze znowu trzeba 2 koła wy#*bać na badania to nogdzie nie pojedziemy na wakacje... Bez sensu 😜
Osada Osjaków koło Bazylii, spanie ma być za free😘. A gdzie Ty mieszkasz?
2 koła to kupa pieniędzy, zawsze szkoda wydawać to lekką ręką 🙁

reklama
Do góry