reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny, nie jestem na bieżąco bo przy moim bąblu się nie da ale trzymam kciuki za wszystkie walczące!!! Przeczytałam kilka ostatnich stron i widziałam, że @Aduś16 dziala, mocne ✊✊✊ za twoje Kropki!!!

Mam pytanie do @Tasza i innych dziewczyn, które robiły badania do docenta we Wrocławiu. W którym labie robiłyście badania (synevo, alab, diagnostyka, szpital na Weigla itp.) i ile czekałyście na wyniki?

Działajcie ze ''starym''😂. Niby tak jest, że jak głowa czysta i sie o tym nie myśli to najczęściej się udaje - mojej siostrze właśnie tak sie udało:). A już była w klinice i wszystkie badania porobiła🙂. Na kariotypy czekała, bo u nas ze 2 miesiące sie czeka i przyszła do mnie do biura do pracy na zastępstwo. Mówiła że trochę popracuje i na in vitro zarobi a tu bach, ciąża:o. Była w szoku bo jednak chciała popracować i jej sie podobało, ale wiadomo co było najważniejsze:). Po tym miesiącu poszła na zwolnienie bo jednak w pracy stres i wolała niczym nie ryzykować
No ale mi takie nie myślenie nie pomogło, a gziłam się i pijana, i z drabiny na mojego skakałam i dupa😅
hehehehehehehhehehe my juz tez chyba wszystkie pozycje i sposoby wyprobowalismy ;) I nie ma dupki - rozowej ;)

Kuwa, będzie trzeba autobus wynając bo się nie pomieścimy 😂
Chyba jednak trzea bedzie zrobic taka mapke co mi @Netiaskitchen kazala robic ;) Jeszcze tak sobie pomyslalam bo widzialamna innym forum ze raz w miesiacy robie jak by takie podsumowanie: ile bylo transferow, ile pozytywnych bet i ile serduszek ;)

reklama
Dziewczyny takie moze krepujace pytanie,ale czy po transferze mialyscie taki wodnisty śluz? Ale nie ze tak go troche tylko co jakis czas wylatuje i wkladke mam mokrą, prawie jak bym popuscila😔😔Moze schizuje, ale ostatnio tak nie mialam.

Do góry