Pójdźka
Fanka BB :)
No cos tyJa mam większego pecha niż Ty;-) wiec możesz się zdziwić. Czekamy babo ...jakie trudne to czekanie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No cos tyJa mam większego pecha niż Ty;-) wiec możesz się zdziwić. Czekamy babo ...jakie trudne to czekanie
Najchetniej w sobotę bym zrobila, ale nie chce mi sie tej invicty oglądać. I tam teraz trzeba sie umawiać. Sama nie wiem...Kochana, a teraz dopiero w pon robisz będę? Czy w sobotę?
Niestety to byly dwa ostatnieA masz jeszcze jakieś zarodki ? Czy zaczynasz od nowa? Jakby co
Tak umówiona jestem na poniedziałek. I tez będę przezywać jak ty:-) bo to będzie 7dptNo cos tyNic innego juz nie mozemy zrobic... Tez w poniedziałek betujesz?
Ja też mam ostatnie 2 zarodki i ciągle nie wiem co zrobić... Czy na immunopresji brać po jednym co miesiąc, czy zgłosic się do Paśnika po jednym nieudanym razie, czy zgłosić się dopiero w nastepnej stymulacji przy nowych zarodkach... Nie wiem, a dwóch na raz się boję od razu stracićTez kazal sie zgłosić. Tylko ze my musimy zacząć od nowa cała procedurę, a u mnie alno urodzaj zardokow albo w ogóle.
Do invicty nie wrocimy na pewno! Szkoda mi mojego lekarza, bo na prawdę spoko gość, ale wkurzaja mnie.
Spokojnie nie odstawieA ja nie wierzę że to z pregnylu, chyba wczoraj pisałaś ze juz nie powinno go być? Na spokojnie powtórz za 2 dni, my tu na Ciebie będziemy czekać9 to nie 0.
i absolutnie nie odstawiaj leków pls!!!
Ja wzielam dwa bo ten jeden byl z szostej doby 3.2.3 wiec troszke slabszy i nie chcialam go zostawiac. Poza tym jak za pierwszym razem miałam dwa to beta wystrzeliła i lekarz sugierowal ze to dlatego ze byly dwa podane.Ja też mam ostatnie 2 zarodki i ciągle nie wiem co zrobić... Czy na immunopresji brać po jednym co miesiąc, czy zgłosic się do Paśnika po jednym nieudanym razie, czy zgłosić się dopiero w nastepnej stymulacji przy nowych zarodkach... Nie wiem, a dwóch na raz się boję od razu stracić
U mnie też podobnie ja u Ciebie, pierwszy raz miałam tylko jeden zarodek a drugi raz aż 5
Wiesz ja zaczynam myśleć, ze te 5 lat temu to ja miałam ogromne szczescie ze się udało.Niestety to byly dwa ostatnie![]()
Dajesz nadzieje, ale pewnie pregnylu wtedy przed transferem nie mialas?Mój syn jest na to żywym dowodem.. Wtedy żadnego immunoleczenia nie miałam.. Ta betę pamietac będę do końca życia.. 9 w 6dpt..
A nie możesz jutro zrobić bety? Jak jest ciąża to będzie przyrastać jak pregnyl to spadnie.Ja wzielam dwa bo ten jeden byl z szostej doby 3.2.3 wiec troszke slabszy i nie chcialam go zostawiac. Poza tym jak za pierwszym razem miałam dwa to beta wystrzeliła i lekarz sugierowal ze to dlatego ze byly dwa podane.